Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №450 від 27.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пожежа

Напився і пішов горіти у сарай

В черговий раз, смертельно небезпечний тандем - сигарети та алкоголь, призвів до жахливої трагедії. Цього разу, лихо сталося в селі Пугач Сарненського району.

Місцевий житель 48-річний Борис проживав разом зі старенькою матір’ю, ніде не працював, часто зловживав спиртними напоями. Односельчани майже щодня бачили чоловіка у нетверезому стані.

- Увечері 21 травня Борис знову хильнув оковитої та зажадав від матері грошей на чергову плящину, проте старенька категорично відмовила сину - розповідає інспектор центру пропаганди ГУ МНС в Рівненській області Дмитро МЕЛЬНИК. - Тоді ображений чоловік попрямував до дерев’яної господарчої будівлі відсипатися. А через деякий час, будівля спалахнула синім полум’ям. На місце виклику негайно виїхав черговий караул місцевої пожежної команди смт.Клесів. Рятувальникам знадобилася майже година, щоб повністю впоратися з вогнем. Серед згарища вогнеборці знайшли бездиханне тіло чоловіка.

Попередньою версією пожежі та загибелі в ній людини, фахівці МНС вважають необережне поводження з вогнем під час куріння. Очевидно, добряче випивши, Борис ліг спати, перед цим запаливши цигарку попіл від якої потрапив на речі домашнього вжитку, в результаті чого виникло загорання. Чоловік загинув уві сні не приходячи до тями.

З початку року на Рівненщині виникло 454 пожежі в яких загинуло 29 людей, з них 11, безпосередньо, через паління у нетверезому стані.

Шановні громадяни, працівники головного управління МНС області, вкотре звертаються до вас із проханням бути вкрай обережними при палінні та користуванні відкритим вогнем. Пам’ятайте: лише суворе дотримання правил пожежної безпеки допоможе вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть і цінуйте своє життя, адже воно дається лише один раз.

27.05.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 27.05.2010p. 
На головну сторінку