Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №456 від 08.07.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Проект

Свою “зірку” може засвітити кожен

В обласному центрі триває загальноміський Рейтинг популярності “Зірка Рівного”. Цьогорічний захід, ініційований заступником міського голови Галиною Кульчинською і підвідомчих їй управлінь міськвиконкому, повністю змінив концепцію.

Якщо торік переможців рейтингу визначало лише міське управління у справах сім’ї, молоді та спорту, то наразі це робитимуть ЗМІ та рівняни. Перші - влаштовуватимуть відкриті або закриті обговорення, другі - пропонуватимуть власні кандидатури.

На сайті управління (http://ysms.org.ua) вже опубліковані кандидатури тридцяти учасників, які зробили внесок у галузі фізичної культури та спорту, освіти та науки, культури та мистецтва, молодіжного і громадського середовища, та завдяки яким авторитет міста на регіональному та державному рівнях у цих сверах підвищився. У подальшому їх кількість може збільшитися.

- Ми хотіли надати рейтингу розголосу, щоб кожний громадянин з ним ознайомився, - розповідає начальник міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій ШЕВЧУК. - А раптом я, як чиновник, не всю інформацію подав і “зіркою” повинен бути хтось ще? Громадяни міста та представники ЗМІ можуть звертатися в управління, надсилаючи листи за адресою: 33000, м.Рівне, вул.Соборна, 30 чи ysms@cis.rv.ua. Слід надати ПІБ учасника, електронний варіант фотокартки і аргументацію, чому людина заслуговує називатися “зіркою” міста.

Кандидатури слід подати до 15 липня. Після цього протягом трьох тижнів у ЗМІ визначать двадцять одного переможця. Подану інформацію підсумують та оберуть найкращих і гідних звання “Зірка Рівного”. А для переможців організують фотосесію і розмістять їх фото на сіті-лайтах Рівного до Дня міста.

08.07.2010Володимир СТРУС



Рівне-Ракурс №10 від 08.07.2010p. 
На головну сторінку