Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №945 від 26.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

“Правильні” закуски до коньяку: забудьте про лимон!

Благородні напої вимагають особливих закусок. Адже саме вони розкривають і доповнюють смак алкогольних напоїв. Особливо часто ми помиляємося, підбираючи закуски до коньяку. Найбільша помилка – лимон!

Є так традиція – закушувати коньяк лимоном. Так робити не варто! Річ у тому, що лимон на кілька хвилин приглушує рецептори, розміщені на язику. А тому він перебиває смак будь-якого напою, а особливо коньяку, смаком та ароматом якого потрібно насолоджуватися. Поєднання коньяку та лимона доречне тільки у двох випадках: якщо ваш коньяк “не дуже благородний” або людина просто хоче швидко захмеліти. Лимон краще смакуватиме із горілкою, ніж коньяком.

Прийнято коньяки багаторічної витримки (10-25 років) пити без закуски. Колір, смак, запах таких напоїв формувалися роками, тому сторонні продукти все зіпсують. Якщо ви хочете продегустувати кілька видів коньяку, після кожної проби треба сполоснути рот мінеральною водою без газу, щоб освіжити рецептори.

У Франції до коньяків невеликої витримки (до 10 років) подають шоколад або паштети. Але більшість гурманів вважають за краще дотримуватися правила трьох «С» (Cafe, Cognac, Cigare). Причому спочатку вони випивають чашку кави, потім роблять кілька ковтків коньяку і тільки після цього викурюють ароматну сигару. Причому за раз випивають не більше 100-150 г коньяку.

Якщо планується тривалі посиденьки, варто таки подбади про правильні закуски. Страви не повинні бути гострими і жирними. Підійдуть фрукти, які ростуть у тій місцевості, де зроблений напій: виноград, яблука, груші, полуниця і т.д. Непогано поєднуються з коньяком маслини, тверді сири, морепродукти (бутерброди з ікрою, смажені устриці, сьомга) і біле нежирне м’ясо без гострих спецій, наприклад, птах або телятина. Запивати коньяк можна соком білих сортів винограду або негазованою мінеральної водою.

26.12.2019


Переглядів: 1678

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1168 від 02.05.2024p.
¤ 
Прості звички для нормалізації рівня холестерину

Прості звички для нормалізації рівня холестерину

Про шкоду холестерину чули всі – він може стати причиною атеросклерозу та ниркової недостатності, підвищує ризики інсульту та інфаркту....

¤ 
Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом

Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом

Автопригода сталася близько 16 години 28 квітня між селами Яблунне та Велике Поле Рівненського району....

¤ 
Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст

Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст

Рівненська область стала партнером Союзу балтійських міст (UBC). Рішення прийняли під час останнього засідання об’єднання у Ризі. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Олександр Коваль....

¤ 
В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулося офіційне відкриття оновленого Молодіжного простору «НОТА», який діє в рамках програми «Молодь як провідник української національної ідентичності» – «Мріємо та діємо». Вона спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні та реалізується за підтримки іноземних партнерів IREX та USAID....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21302)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17426)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14639)
• Допомога під час карантину [967] (14556)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14387)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14206)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14089)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14055)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14054)
• Живи до ста! [965] (14024)
• Бюджет і ми… [965] (13962)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13955)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13835)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13739)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13735)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13672)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13290)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13266)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному територію медзакладів освітлять найсучаснішим обладнанням (165)
• Чому краще випікати паски в паперових формах, а не в металевих? (58)
• Бамбл-тірамісу (58)
• Прості звички для нормалізації рівня холестерину (58)
• Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом (52)
• Фольга чи рукав: у чому запікати продукти, щоб було корисніше? (51)
• Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст (49)
• В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА» (47)
• Мастопатія любить каву й шоколад (43)
• Несподіваний помічник у побуті (42)
• Перевозили деревину без документів (41)
• Якщо ви помітили зміни на обличчі (40)
• Смертельна автопригода у Рівненському районі (39)
• Що означають прикраси на пасці? (36)
• Як вдома можна визначити натуральність сиру – чи є в ньому крохмаль та «пальма»? (36)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"