Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №960 від 17.04.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Сирна паска «Чорний ліс»

Сирна паска «Чорний ліс»

Для брауні – бісквіт на форму 16см (потім обріжемо під нашу формочку):

70 г шоколаду 56?%;

50 г масла вершкового;

1 яйце;

20 г борошна (неповна столова ложка);

20 г. цукру;

? ч. л. розпушувача (все-таки бісквіт, а не класичне брауні);

1 ч. л. коньяку (опціонально);

дрібка солі.

Яйце збити з сіллю та цукром до світлого кремоподібного стану ( хвилин 5). Масло з шоколадом розтопити на водяній бані. Борошно з розпушувачем просіяти на яєчну суміш, акуратно вмішати, додати розтоплений шоколад, все розмішати до однорідного стану. Виливаємо у форму і випікаємо 10-15 хвилин при 160С. Головне, щоб не пересушити – на зубочистці мають залишатися маленькі грудочки тіста. Виймаємо, відразу обрізаємо під нашу форму.

Поки печеться брауні готуємо вишневий напівгель – це буде наша начинка, яка ніби рідка, але форму тримає (одна з найкращих начинок до пісочних пирогів):

200 г замороженої вишні (НЕ розморожуємо)

50 г цукру

1 ч.л. крохмалю

10 г вершкового масла (!)

дрібка кориці і мускатного горіха.

Викладаємо заморожену вишню в каструлю, ставимо на середній вогонь, даємо повністю розтанути і закипіти, відливаємо 2 ст. л. соку в окремий посуд. Додаємо до вишні цукор, додаємо корицю і мускатний горіх. Крохмаль розмішуємо з відкладеним соком, додаємо до вишні, варимо постійно помішуючи до кипіння і тримаємо ще 1-2 хвилини, щоб крохмаль заварився і не давав присмаку, додаємо вершкове масло і перемішуємо. Даємо повністю охолонути.

Для сирної маси беремо сир з нейтральним смаком:

250 г сиру;

70 г шоколаду 56?%;

50 г вершкового масла кімнатної температури;

20 г цукрової пудри.

Сир пробиваємо блендером, розтираємо з маслом та пудрою. Шоколад розтоплюємо і відразу змішуємо з сирною масою до однорідного стану.

Формочку прокладаємо марлею в 3 шари, збираємо догори ногами, викладаємо частину сирної маси на дно і боки форми, втрамбовуємо, викладаємо начинку, далі – закриваємо сирною масою і брауні, акуратно притискаємо. Загортаємо краї марлі і ставимо в холодильник на 2 години, щоб можна було без наслідків вийняти з форми. Зверху можна полити шоколадною глазур’ю: 50 г шоколаду розтопити з 1 ч. л. олії.

17.04.2020


Переглядів: 1928

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1166 від 24.04.2024p.
¤ 
Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Цей первинний матеріал використовуватимуть для лікування травм спинного мозку. Про це на своєму Telegram повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш....

¤ 
У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

П’ять громад Рівненської області візьмуть участь у загальнонаціональному проєкті ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». Це Гощанська, Рівненська, Костопільська, Радивилівська та Вараська....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21232)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17364)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14588)
• Допомога під час карантину [967] (14508)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14343)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14161)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14036)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14006)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14001)
• Живи до ста! [965] (13978)
• Бюджет і ми… [965] (13917)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13916)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13783)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13691)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13688)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13631)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13248)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13220)

ТОП-15 свіжого номера:

• Збільшено грант для Рівного від корпорації НЕФКО (495)
• Як шкіра може розповісти вам про здоров’я серця? (62)
• Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані (62)
• Три простих напої для профілактики тромбозу (61)
• У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей (61)
• Чому темніє в очах, коли ви встаєте з ліжка? (60)
• Прості способи знизити кров’яний тиск (59)
• Зіткнення автомобіля з велосипедом (59)
• Переходив дорогу і потрапив під авто (58)
• У Березному в ДТП постраждав неповнолітній пішохід (56)
• П’яний водій збив пішохода (54)
• Переправляв за кордон чоловіків з «інвалідністю» (54)
• У трьох закладах Рівненщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (53)
• Постачали наркотики до колонії (53)
• У Вараському районі загинув мотоцикліст (51)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"