Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №232 від 23.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Конкурс триває!

Ось така вона, граційна і тендітна, «Міс Преса-2006. Весна»

«Міс Преса-2006»: як це було

Незважаючи на те, що цьогорічна зима все ще тримається в силі, весна мало-помалу вступає в свої законні права. А одним з її передвісників у Рівному стало неперевершене свято краси, молодості й весни “Міс Преса-2006”, яке вже традиційно (цього разу з нагоди своєї п’ятої річниці) проводила обласна газета “Рівне-Ракурс”.

За почесний титул змагалися дванадцять красунь, фото яких впродовж останніх півроку друкувалися на сторінках “Рівне-Ракурсу” і за яких активно вболівали читачі за допомогою вирізних зі сторінок газети купонів. Ближче до закінчення голосування дівчата стали готуватися до конкурсу. Дефілювання по подіуму, танці, вміння тримати себе на сцені – всьому цьому конкурсанток, які мали постати перед глядачами у всій своїй красі, навчила директор агенції моди “Панна” Вікторія Дембіцька. На цих заняттях, розповідають дівчата, не було місця заздрощам і нещирості, навпаки, вони навіть подружилися між собою.

І ось - урочиста мить:

під гучні оплески глядачів (а зібралося їх у великому залі міського Палацу культури “Текстильник” немало-небагато майже 700 чоловік) в українських вишиванках на сцену вийшли всі дванадцять красунь. Кожна з них сяяла молодістю і красою, тож, здавалося, що найважче серед всіх присутніх було журі (голова - головний редактор «РР» Катерина Конєва), яке мало обрати серед дівчат найкращу. До речі, цю важливу й почесну місію виконували поважні люди, давні й нові друзі та партнери “Ракурсу” – директор фірми “Спринтер-Люкс” Юрій Фіш, начальник управління капітального будівництва Рівненського міськвиконкому Сергій Полоцький, секретар Рівненського обкому Компартії України Олександр Вознюк, заступник директора салону мобільних телефонів “Емітер” Вікторія Кеплін, заступник директора телерадіокомпанії “Ритм” Лілія Кащин, директор фотосалону “Фотосвіт” В’ячеслав Бараш, представник магазину “Лайф”, що на Відінській, 2, Дмитро Волков, заступник директора компанії “Інвестжитлобуд” Микола Полікарпов, директор готельно-ресторанного комплексу “Кемпінг” Олександр Купчинський, заступник директора майстерні “Вироби з бурштину” Лариса Дробот, а також переможниці минулорічного конкурсу “Міс Преса-2005 (Осінь)” Ірина Середюк та Ольга Бісовецька (Міс «Рівне-Ракурс»).

У наступному турі красуні постали перед глядачами у загадкових образах східних красунь. Танець живота вдався в дівчат на славу - і це підтвердили присутні шквалом оплесків. А от наступний конкурс найбільше припав до вподоби чоловікам, адже дівчата дефілювали в купальниках. А початок цього туру був досить екзотичним – красуні вийшли на сцену у власноручно виготовлених зі сторінок прочитаних газет “Рівне-Ракурс” костюмах. Вишукані вечірні плаття, сексуальні міні-спіднички, шикарні блузки й топи – виявляється, з газетних сторінок можна зробити справжні витвори мистецтва. До того ж, журі в цьому конкурсі змогло оцінити ще й творчий підхід до справи.

І останній вихід – у вечірніх сукнях від рівненського модельєра Маргарити Нечаєвої. Граційна, наче пава, вишукана, як королева, - кожна з дванадцяти учасниць конкурсу, безумовно, заслуговувала на перемогу. Отож, поки журі радилося і робило остаточні висновки, ведучі конкурсу – керівник театру КВН “Лопата” Руслан Алексіюк та його помічниця, актриса Рівненського облмуздрамтеатру Ніна Годунок - оголосили про початок глядацького голосування. Варто відзначити, що воно було тривалим, напруженим і дуже голосним, адже за перемогу своїх симпатій присутні галасували в прямому значенні цього слова. Врешті-решт, будучи не в змозі визначити, хто з красунь отримав більше децибелів, ведучий запропонував визначити долю титулу “Міс Глядацьких симпатій” незалежному експерту з залу, 5,5-річній Насті, яка віддала свій вирішальний голос Тетяні Климець. Тетяна отримала в подарунок туристичну путівку в Карпати від ПП Губницький М.О.

І ось настала вирішальна мить. Всі в залі, й насамперед красуні, завмерли в очікуванні. Отож, 2-ю віце-міс “Преса-2006” стала Анна Бікус, титул першої віце-міс отримала Марія Рекуненко, а головну нагороду – титул “Міс Преса-2006” - виборола Леся Зінкевич. Обличчям газети “Рівне-Ракурс” на наступні півроку, Міс «Рівне-Ракурс-2006» стала конкурсантка, яка за час голосування отримала найбільше голосів, - Тетяна Климець. Дівчина дістала у винагороду... власний портрет, який презентувала їй галерея «Вернісаж». Усі дівчата отримали передплату на улюблену газету “Рівне-Ракурс” до кінця 2006 року, квіти, солодощі від ТМ “Київ-Конті” та коштовні подарунки від спонсорів – чудову бурштинову картину від ПП Слободанюк В.В., мікрохвильову піч від магазину “Вікотек”, мобільний телефон від салону “Емітер”, романтичну вечерю від ресторану “Марлен”, телевізор від ДП Рівненське СУ-39, диво-торт від ТМ “Івіта”. Для всіх дівчат, а також ста глядачів презентував подарунки магазин «Life», що на вулиці Відінській, 2. А відбувалося цього разу свято за підтримки Комуністичної партії України.

Варто відзначити, що привітати зі святом улюблену газету завітало багато виконавців і творчих колективів. Шквалом бурхливих оплесків зустріли глядачі постійного учасника конкурсу “Міс Преса” шоу-балет “Екшен” з їхньою новою композицією “Фараон”, ансамбль сучасного танцю “Троянди пустелі” (до речі, до її складу входить учасниця минулорічного конкурсу Катерина Траскіна), команду КВН “КОМА”, театр КВН “Лопата”, дует “Наташа енд Леся”, танцювальну пару Тетяна Дмитриченко та Назар Безушко, інструментальний гурт “Трандафір”. А за оригінальне оформлення сцени повітряними кульками ми вдячні агенції «Свято». Особлива подяка за організацію конкурсу також генеральному спонсору - торговому комплексу «Покровський».

Родзинкою цьогорічного конкурсу стало й те, що присутні в залі могли проявити свою творчість і стати власниками чудових призів від спонсорів. І на пропозицію ведучого свята (а також сценариста і режисера) Руслана Алексіюка скласти вірш про газету “Рівне-Ракурс” відгукнулося чимало бажаючих. У результаті було відібрано три поезії, автори яких отримали солодкі призи від ТМ “Івіта”. А переможцем конкурсу став рівнянин Анатолій Горецький, який отримав мобільний телефон від ДП “ПрикарпатЗахідтранс” за такі слова:

“Рівне-Ракурс” –

просто клас!

Все корисне є для нас:

І розваги, і програма,

Політична є реклама.

Є прикольні анекдоти,

Тости є… Читаєш доти,

Доки дірки не протреш –

Де ти ще таку знайдеш?!

Тут поради з медицини,

Кримінальні є новини,

Спорт, культура…

Все ти знаєш,

Якщо “Ракурс”

прочитаєш!!!

…Шоу закінчилося. Конкурс – триває!

23.03.2006Валентина ХАРИНЮК


Переглядів: 1110

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21063)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17206)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14462)
• Допомога під час карантину [967] (14376)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14220)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14030)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13905)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13875)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13856)
• Живи до ста! [965] (13847)
• Бюджет і ми… [965] (13782)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13771)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13653)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13564)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13562)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13500)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13111)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13095)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (724)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (80)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (76)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (75)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (73)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (73)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (73)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (71)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (71)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (71)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (70)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (68)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (68)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (65)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (64)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"