Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №977 від 13.08.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Курйози

Стриптиз і непристойні жести:

Стриптиз і непристойні жести:

найгучніші скандали і курйози в історії Каннського фестивалю

Щороку, в травні сотні зірок кіно і шоу-бізнесу приїжджають на Лазурний берег, щоб узяти участь в Каннському міжнародному кінофестивалі. А тисячі глядачів і журналістів уважно стежать за тим, що відбувається, очікуючи побачити щось сенсаційне. За всю історію фестивалю, тут відбувалося безліч курйозів і незвичайних пригод – незапланований стриптиз на червоній доріжці, непристойні жести зі сцени, тигри, які намагалися закусити гостями.

Бріжіт Бардо першою в світі вийшла на пляж в бікіні. Популярністю роздільного купальника жінки зобов’язані саме Бріжіт Бардо. У 1953 році їй першій вистачило сміливості вийти на пляж в бікіні. Їй було всього 18, і вона, напевно, не думала, що цей момент увійде в історію Каннського фестивалю і в історію жіночого купального костюма. Однак факт залишається фактом: завдяки французькій актрисі носити купальник-бікіні стало і пристойно, і модно.

Американський актор Кірк Дуглас і французька актриса Бріжіт Бардо (в центрі) на пляжі під час Каннського фестивалю в 1953-му році.

Напівоголену Симону Сільву вигнали з фестивалю. У 1954 році молода актриса Симона Сільва вперше з’явилася на Каннському фестивалі і навіть отримала титул «Міс фестиваль». Щоб привернути до себе ще більше уваги вона, позуючи на березі острова Сент-Маргеріт разом з актором Робертом Мітчемом, зняла верх своєї і без того прозорої сукні. Фотографи так швидко побігли до актриси, щоб зробити унікальні кадри, що один з них зламав ногу, а інший руку. Наступного дня організатори попросили Симону покинути фестиваль. Втім, про свій вчинок Сільва не шкодувала. «Поки секс забезпечує успіх у прокаті, а я зберігаю хорошу фігуру, я хочу бути найсексуальнішою штучкою в світі », – заявила актриса після інциденту.

Фотографи проти Ізабель Аджані. У 1983-му році конфуз трапився з актрисою Ізабель Аджані, яка привезла до Канн фільм «Убивче літо». Аджані на той момент була на піку популярності, і оголосила, що не буде позувати перед фотографами безкоштовно і уклала з кількома з них ексклюзивні права на зйомку. Для всіх інших Ізабель припасла сумочку, за допомогою якої прикривала своє обличчя. Але журналісти розцінили вчинок зірки як вищу ступінь неповаги до них і оголосили Аджані справжній бойкот.

Коли актриса йшла червоною доріжкою, фотографи демонстративно поклали свої камери на підлогу і не тільки не зробили жодного знімка, але ще й повернулись до знаменитості спинами.

Торт для Годара. Неприємність в Каннах відбулася і з метром світового кінематографа Жан-Люком Годаром. У 1985 році режисер представляв на фестивалі свою картину «Детектив». Під час виступу Годара перед публікою один з глядачів раптово запустив в режисера великий торт. Кондитерський виріб потрапив в обличчя французу. Цим глядачем виявився скандально відомий артист і кінокритик Ноель Годін, відомий звичкою жбурляти торти з кремом в обличчя тих, ким він незадоволений. Від його рук страждали і Ніколя Саркозі, і Білл Гейтс та інші відомі персони. Жан-Люк Годар виявився єдиним, хто знайшов жарт з тортом кумедним, він навіть зауважив, що торт смачний. Після того, як режисер дізнався, що через епізод з тортом бельгійцу відмовили в доступі на фестиваль, Годар особисто подзвонив організаторам і попросив повернути акредитацію.

Мадонна вийшла на публіку в бюстгальтері. У 1991 році співачка епатувала каннську публіку, з’явившись на червоній доріжці в нижній білизні. Крім бюстгальтера, на ній були панталони і накидка – виходити ось так запросто, в білизні, собі до Мадонни ніхто не дозволяв. Це був знаменитий бюстгальтер з конусоподібними чашечками, придуманий для неї Жан-Полем Готьє. Без сумніву, вона стала головною персоною 44-го фестивалю, а квитків на її фільм «В ліжку з Мадонною» було продано в два рази більше, ніж було місць у залі

Квентін Тарантіно, чий фільм «Кримінальне чтиво» отримав Золоту пальмову гілку в 1994 році, вирішив, що найкраще вбрання для церемонії – це майка і джинси. Служба безпеки фестивалю визнала це порушенням дрес-коду і неповагою до гостей і організаторів фестивалю, і категорично відмовилася пускати його в такому вигляді. Тарантіно довелося повернутися в готель і переодягнутися. Трохи пізніше, одна з глядачок в залі крикнула щось неприємне на його адресу, і Тарантіно, вже з «Золотою гілкою» в руках, прямо зі сцени показав їй середній палець.

Найгірший фільм в історії Канн. У 2003 році режисер Вінсент Галло привіз на фестиваль фільм «Коричневий кролик» – роуд-муві з відвертими сексуальними сценами. Після завершення показу, ті глядачі, які все-таки залишилися в залі, зчинили такий галас, що режисерові довелося піднятися на сцену і принести офіційні вибачення за свою роботу. Його подруга і партнерка по фільму, Хлоя Савіньї в цей момент ридала, сховавшись за сценою. Роджер Еберт, один з найвпливовіших кінокритиків, оголосив «Коричневого кролика» найгіршим фільмом в історії фестивалю. Розгніваний Галло назвав критика жирною свинею і висловив надію на те, що той захворіє на рак. Еберт відреагував витончено: «Одного разу мені зробили колоноскопію і показали запис – навіть він був цікавіший за «Коричневого кролика». А потім додав: «Я товстий, це правда. Але одного разу я схудну, а він назавжди залишиться режисером «Коричневого кролика».

Стриптиз Софі Марсо. Француженка періодично опиняється в незручних, навіть пікантних ситуаціях частіше за інших. У Каннах конфуз з актрисою стався двічі. У 2005-му році Марсо з’явилася на червоній килимовій доріжці в занадто легкій сукні, що одна з бретелей в найвідповідальніший момент зісковзнула з плеча зірки і оголила груди актриси. Актриса не розгубилася, стрімко все поправила і, не надала уваги цьому непорозумінню великого значення. Але вже через кілька днів усі газети та інтернет-видання рясніли знімками оголених грудей Софі Марсо. За словами француженки, подібна фотографія якимось чином навіть потрапила в школу, де на той момент навчався син актриси. В одному з інтерв’ю Марсо зізналася: «Я взагалі дуже сором’язлива. Страждаю, коли доводиться зніматися оголеною, і буваю абсолютно щаслива, якщо вдається все так влаштувати, щоб залишитися в одязі. Але в Каннах ніби янголятко пролетіло і зірвало з мене бретельку. Те, що було просто милим, перетворилося в безсоромність».

У 2015-му Софі Марсо з’яви­лася на прем’єрі фільму «Божевільний Макс: дорога люті» в досить відвертому вбранні – в прозорій сукні, крізь яку було видно – бюстгальтера на актрисі немає. Але і цього виявилося мало: раптовий порив вітру у всій красі продемонстрував фотографам тілесного кольору трусики актриси.

Персона нон грата. У 2011-му році режисер Ларс фон Трієр привіз до Канн свій фільм «Меланхолія», картина глядачам сподобалась, а ось інтерв’ю, яке дав Фон Трієр одному з видань, обурило громадськість. Режисер заявив: «Я, звісно, за євреїв, але погодьтеся, Ізраїль приносить світові безліч проблем». Також він пожартував, що відчуває себе певною мірою нацистом і навіть «трохи симпатизує Гітлеру». Зрозуміло, терпіти такої поведінки не стали і організатори фестивалю і тут же здали Ларса в поліцію, де на «нетерпимого» завели справу. Після історії з необережними висловлюваннями режисер був навіть оголошений персоною нон-грата і повернутися в Канни йому дозволили лише через два роки.

У 2014 році український журналіст Віталій Седюк буквально напав на актрису Америку Ферреру, яка приїхала на фестиваль представляти анімаційний фільм «Приручити дракона 2». Поки Америка разом з іншими акторами, які озвучували мультфільм, позувала перед десятками фотокамер, Седюк підкрався до актриси зі спини і спробував залізти під її пишну спідницю.

Правда, крім як схопити актрису за щиколотки, Седюк більше нічого не встиг зробити, його заарештували і відвезли в поліцейський відділок, де він повідомив, що не вбачає нічого поганого в своєму вчинку.

Раніше Седюк спробував поцілувати Уілла Сміта, за що отримав по обличчю, а потім і зовсім кинувся в ноги Леонардо ДіКапріо, щоб обійняти кумира за коліна. До речі, ДіКапріо був єдиним, хто поставився до журналіста з розумінням.

У 2015-му році в Каннах актрису Емілі Блант, яка прийшла на фестиваль у вечірній сукні, але в босоніжках на пласкій підошві, не пустили на прем’єру фільму «Керол», тому що вона була не на підборах.

Актриса перевзулася, але після публічно розповіла про скандал і заявила, що правила її розчарували. Керівник фестивалю Тьєррі Фремо особисто вибачився перед актрисою і заявив, що вийшла помилка. Блант вибачення прийняла, а ось феміністки ні. Дівчата запропонували внести в регламент фестивалю поправки і зобов’язати і чоловіків з’являтися на знаменитих сходах кінофестивалю на шпильках.

У 2016-му актриса Джулія Робертс на прем’єрі фільму «Фінансовий монстр» підтримала феміністок: на червоній доріжці актриса з’явилася босоніж.

Поцілунок Катрін Деньов. На кінофестивалі в 2016 році всіх вразила завжди стримана і аристократична Катрін Деньов. Ведучим церемонії був французький актор і комік Лоран Лафітт. Він здивував присутніх, і, мабуть, здивувався сам, злившись в поцілунку з самою Катрін Деньов. Коли актриса вийшла на сцену, Лафітт закрив очі і випнув губи в очікуванні поцілунку.

Деньов притягнула ведучого до себе і подарувала йому пристрасний поцілунок. Зал гучними оплесками оцінив імпровізацію Катрін. Їх палкий поцілунок перед публікою став найбільш обговорюваною подією каннського кінофестивалю 2016.

13.08.2020Джерело: gazeta.ua


Переглядів: 1941

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21185)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14558)
• Допомога під час карантину [967] (14482)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14319)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14134)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14007)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13979)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13970)
• Живи до ста! [965] (13953)
• Бюджет і ми… [965] (13888)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13755)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13666)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13660)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13608)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13217)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13190)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (503)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (72)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (66)
• Тонкощі заварювання кави (65)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (63)
• Небезпека вологих серветок (62)
• Часникові стрілки корисніші за часник (60)
• Особливості вживання видів води (60)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (59)
• А ваш шампунь безпечний? (57)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (55)
• Нецукровий діабет (52)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (48)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"