Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1004 від 25.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"



  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Грудень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Січень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Новини Рівне

#Ракурс незвичайного

7 найбільш незвичайних ресторанів світу

7 найбільш незвичайних ресторанів світу

Похід в ресторан – це досить поширений вид відпочинку. І всі знають, що від нього очікувати: накритих скатертинами столів, послужливих офіціантів, вишуканих страв... Але навіть таке проведення часу може знудити. І що робити, якщо і в ресторан хочеться і різноманітності теж? Пропонуємо Вам прочитати про кілька незвичайних ресторанів, враження від яких залишаться з Вами надовго.

1. Вечеря в тиші

Ласкаво просимо в Грінпоінт, Бруклін, – місце, де знаходиться новий ресторан Ніколоса Наумана «Eat», де від відвідувачів вимагають їсти свою фриттату з яйцями і Кассероль в тиші.

Науман кілька років тому провів деякий час в буддистському монастирі в Індії, що і надихнуло його на створення ідеї мовчазного ресторану.

Обід в тиші – це щомісячний захід, і він виявився настільки популярним, що відвідувачам доводиться резервувати столик за кілька днів, щоб отримати привілей повечеряти, не кажучи і не чуючи ні слова в маленькій кімнаті, що вміщає всього 25 осіб.

2. Вечеря в оголеному вигляді

Раз на місяць один ресторан на Манхеттені влаштовує вечірку-вечерю в оголеному вигляді. Нудист-активіст Джон Дж. Ордовер придумав такі вечері, на яких необов’язково бути одягненим, – як тільки гості входять, вони роздягаються і насолоджуються фірмовими стравами.

Санітарні правила зобов’язують персонал залишатися одягненим, навіть якщо вони хочуть приєднатися. Крім того, відвідувачі повинні принести що-небудь, на чому вони будуть сидіти – рушник або, для вимогливих жінок, елегантну шовкову хустку.

Не турбуйтеся, вікна затоновані, гарячий суп не подається, а люди тримають погляд тільки на рівні Вашого обличчя.

3. Вечеря з мертвими

У деяких закладах атмосфера може бути дійсно «мертвою», але один індійський власник ресторану стверджує, що його бізнес почав процвітати з тих пір, як він відкрив закусочну на місці старого кладовища. Замість того щоб знищити могили і таким чином звільнити місце для кафе, його власник Крішнан Кутті вирішив зберегти труни і розташувати столи навколо них в іронічно названому ресторані «New Lucky» («Новий успіх») в Ахмадабаді.

Труни – це все, що залишилося від мусульманського кладовища, і кафе стало популярним місцем зборищ молодих і старих.

Приблизно дюжина трун, закритих залізними гратами, знаходиться всередині кафе. Щоранку, коли жалюзі закусочної піднімаються, офіціанти проводять деякий час, протираючи надгробки і прикрашаючи їх свіжими квітами.

4. Співаючий ресторан

«Bel Canto» – це унікальне поєднання талановитого піаніста і професійно підготовлених оперних співаків, що робить вечори в «Bel Canto» незабутніми.

Мало того, що відвідувачі куштують тут фантастичні страви французької кухні, їм ще й співають серенади. Протягом вечора через рівні проміжки часу чотири співаки виконують оперну класику, рухаючись між столиками.

5. Вечеря в самоті

Столик для одного, будь ласка! У цьому ресторані в Амстердамі, це єдиний вибір для Вас. Соціальний дизайнер та ініціатор Марина ван Гоор пояснює таку ідею: «Eenmaal»- такий же ресторан, як і інші, але відрізняється він тим, що тут Ви знайдете столики лише для однієї людини. «Eenmaal» – це захоплюючий експеримент для тих, хто ніколи не пішов би в кафе поодинці, також як і приваблива можливість для тих, хто частенько ходить в ресторани сам».

За допомогою «Eenmaal» дизайнер сподівається зруйнувати стереотипи, що з людиною щось не так, якщо вона сидить або їсть на самоті.

6. Ексклюзивна вечеря

(своєї черги чекати п’ять років)

У ресторані Береля, власноруч створеному і розташованому в підвалі його власного будинку в північній частині штату Нью-Йорк, протягом 25-ти років за високою ціною подаються особисто придумані страви з особисто вирощених і зібраних продуктів. Всі інгредієнти, використані в унікальному меню кожного вечора, вирощені в саду особистої ферми Береля, включаючи борошно з жолудів і масло, зроблене тут же.

У їдальні можуть розміститися до 20-ти чоловік, які повинні прибути заздалегідь в певний час, щоб взяти участь в п’ятигодинній вечері. Ресторан став таким хітом, що Берель отримав більш ніж 10000 заявок на резервування всього за тиждень.

Вартість страви (не включаючи тривожного очікування) досягає більше $200 за порцію, але кожна заможна людина, що має можливість планувати на п’ять років вперед, може влаштувати дійсно єдине у своєму роді побачення.

7. «Стрибаючий» ресторан

Тенденція сучасних і андерграундних ресторанів не показує ніяких ознак ослаблення, але це новий поворот – ресторан «Pale Blue Door», створений британцем Тоні Хорнекером, з’являється, пакується, потім знову з’являється в іншій країні, по дорозі беручи участь у різних фестивалях.

«Pale Blue Door» – це не простий «стрибаючий» ресторан, це клуб, де можна повечеряти у світі чудес. Тоні Хорнекер – це людина, яка заснувала загадковий клуб, що змушує клієнтів подорожувати в Гластонбері, Берлін і інші міста. Відвідувачі запрошуються в ляльковий будиночок Хорнекера, виконаний у натуральну людську величину, на вечерю з трьох страв, у той час як їх розважатимуть пантоміми і кабаре, наприклад, «A Man to Pet» і Джонні Ву.

Хорнекер почав здійснювати свою ідею в своєму будинку зі студією і терасою в Хакні, Лондон, де нагромадження вікон, дивних кімнат, меблів, дрібничок та подання в стилі Драг-Квін подаються з Панцанелла, рідкісною яловичиною і крамбл пудингом.

25.02.2021


Переглядів: 681

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1050 від 13.01.2022p.
¤ 
Рівняни розпочинають новий рік із вольової перемоги над «Соколом»!

Рівняни розпочинають новий рік із вольової перемоги над «Соколом»!

У матчі, сповненому емоціями, суперечливими епізодами та забитими м’ячами, сильнішими виявилися господарі майданчика....

¤ 
Чи правда, що в Індії існує 8 різновидів шлюбу

Чи правда, що в Індії існує 8 різновидів шлюбу

Культура Індії видозмінювалася протягом декількох тисячоліть. Якісь традиції продовжують жити і понині, залучаючи в країну мільйони зачарованих туристів....

¤ 
Збив легковиком електроопору та втік

Збив легковиком електроопору та втік

Без електропостачання посеред ночі жителів вулиці Незалежності у селищі Смига залишив мешканець сусідньої області. Не було «світла» в домівках і майже до опівдня наступного дня, поки енергетики відновлювали пошкоджену електроопору та електролінії....

¤ 
В приміщенні музичної школи знову відновилися будівельні роботи

В приміщенні музичної школи знову відновилися будівельні роботи

Про це повідомив секретар Рівнеради Віктор Шакирзян, який 11 січня збирав термінову нараду з цього питання. Нагадаємо, напередодні секретаря обурив стан будівлі музичної школи на вулиці 16 Липня, яка два місяці стоїть без покрівлі....

¤ 
Алла Карпюк: «Омелянська громада гідно спрацювала в 2021 році»

Алла Карпюк: «Омелянська громада гідно спрацювала в 2021 році»

Завершення формування об’єднаних територіальних громад суттєво змінило ситуацію в Україні. ТГ стають все більш впливовою силою, серйозними гравцями, з якими вже рахується виконавча влада. Це добре, адже більшість проблем простих громадян повинні вирішуватися саме на рівні ТГ. Тому цікаво, як сьогодні живуть об’єднанні територіальні громади? Що вдається їм, а що ні? Про це автор попросив розповісти голову Великоомелянської територіальної громади Аллу Карпюк....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (11304)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (9939)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (7826)
• Допомога під час карантину [967] (7789)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (7704)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (7293)
• Живи до ста! [965] (7263)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (7260)
• Бюджет і ми… [965] (7248)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (7225)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (7194)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (7158)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (7125)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (7074)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (7065)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (6859)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (6676)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (6613)

ТОП-15 свіжого номера:

• Все вище, і вище, і вище… (198)
• Рівняни розпочинають новий рік із вольової перемоги над «Соколом»! (87)
• Чи правда, що в Індії існує 8 різновидів шлюбу (83)
• Алла Карпюк: «Омелянська громада гідно спрацювала в 2021 році» (78)
• В приміщенні музичної школи знову відновилися будівельні роботи (73)
• Збив легковиком електроопору та втік (73)
• Чи можна вживати старий мед, якому більше 5 років (70)
• Навіщо кидати часточку лимона у воду, в якій відварюються овочі для салату (69)
• Як правильно варити гречку: (66)
• Як перевірити плитку шоколаду на натуральність в домашніх умовах (66)
• Класичний медовик (65)
• Декілька способів, які допоможуть перевірити якість кефіру (30)
• Чому в багатьох готелях немає 13-го поверху та кімнати №420 (26)
• Де і як можна забронювати будиночок Вінні-Пуха (24)
• «ОДЕК»: підсумки року в Чемпіонаті України (23)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс