![]() |
№1019 від 10.06.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс" ![]()
Новини Рівне |
![]() Хліб римських легіонерівНа 3 булки стандартної хлібної форми: 850гр. пшеничного борошна; 110гр. римської каші (суміш пластівців тривалого приготування: вівсяних, гречаних, пшоняних, насіння льону, житніх висівок); 14 г солі; 50 г олії; 16 г свіжих дріжджів; 17 г сухого молока; 600-800 г води, залежно від вологопоглинаючої здатності борошна. Дріжджі розтираємо з цукром, розводимо з водою, додаємо кашу, розмішуємо. Зверху просіюємо борошно з сухими молоком, починаємо заміс. Паралельно додаємо олію, і вже під кінець замісу – сіль. Даємо відпочити 20-30 хвилин, тоді замішуємо до розвитку глютенового вікна – максимально тонке розтягення тіста без розриву. Даємо підійти годину-півтори. Тоді формуємо хліб, викладаємо у форми і даємо підійти 35-45 хвилин. Випікаємо при 250С 10-15 хвилин, тоді зменшуємо температуру до 200 і печемо ще хвилин 30.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |