Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс добрих порад Як печерицям і гливам надати аромат і смак благородних лісових грибів
Смак грибів, які виросли в лісі, ні з чим не зрівняється, але в наявності вони є не завжди на відміну від покупних глив і печериць. Одна проблема, у штучно вирощених грибів смак абсолютно не такий. Точніше, вони практично несмачні. Але це не страшно, так як є спосіб перетворити їх в дуже смачні гриби, практично, як лісові. Що потрібно робити
Сьогодні в супермаркетах в упаковках продаються досить недорого сушені лісові гриби: білі, підосичники, боровики або ж асорті. Нам знадобиться одна упаковка, причому, вистачить її на кілька приготувань страви.
Сушені гриби подрібнюються в кавомолці або блендері, щоб вийшла порошкоподібна маса. Отриманий порошок слід засипати в будь-яку тару: пластикову або скляну. Таким чином ми отримали натуральну приправу.
Спосіб застосування грибного порошку простий. При приготуванні страви з печериць і глив в неї необхідно додати пару ложок цього інгредієнту. Запаморочливий запах ви відчуєте практично відразу.
У випадку з супом вийде дуже навариста страва. Якщо ж ви плануєте смажити печериці, то з такою добавкою вони відразу будуть в соусі, причому густому. Залишиться тільки сметану додати, хоча це вже на любителя.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1166 від 24.04.2024p. |
|