Для тіста: яйце, цукор, мед, масло у вогнетривкому посуді ставимо на водяну баню, розтоплюємо. Додаємо соди з лимонною кислотою, перемішуємо, утвориться біла пишна маса,просіюємо борошно, ще раз перемішуємо до однорідного стану і знімаємо з вогню. Маса важка, липка, але борошна не підсипаємо, даємо тісту повністю охолонути (в морозилку на 15-20 хвилин поставити), і воно набуде потрібної консистенції. Далі ділимо тісто на 10 частин, кожну розкачуємо і випікаємо при 180С 5-7 хвилин, вирізаємо потрібний розмір і даємо охолонути.
Для крему все збиваємо міксером при максимальній швидкості до стійких пік.
Охолоджені коржі промазуємо кремом, обмазуємо готовий торт, декоруємо за бажанням. Можна просто підсушити обрізки коржів, пробити в блендері, просіяти через сито і обсипати торт з усіх сторін. Дати настоятися в холодильнику не менше 6 годин.
¤ Викрили на незаконному перевезенні бурштину-сирцюДнями під час патрулювання селища Володимирець на вулиці Поліській у поле зору екіпажу сектору реагування патрульної поліції відділення №1 (смт Володимирець) Вараського ВП потрапив автомобіль «ВАЗ-2101», водій якого під час виконання повороту не увімкнув відповідний покажчик....
| | ¤ Свій до свого по своєЦе гасло західноукраїнських товаровиробників двадцятих років минулого сторіччя сьогодні, як ніколи, актуальне. Підтримка і розвиток місцевих підприємств є дуже необхідними в наш час. Це додаткові робочі місця, зарплати, гроші в бюджети усіх рівнів, наповнення пенсійного фонду....
|
¤ Виробник овочевих консервів з Рівненщини не збавляє обертівПід час війни місцеве підприємство «Щедра нива» працює на максимальній потужності. Постачає на український ринок якісні консерви горошку, кукурудзи, квасолі....
| | ¤ «Аграрії, ЗСУ та критична інфраструктура першочергово забезпечуються пальним», - – Віталій КовальВідбулася селекторна нарада під головуванням начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля та за участі голів районних адміністрацій, територіальних громад....
|
|