Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1066 від 05.05.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"



  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Травень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

Продукти, які можна замочувати в молоці, щоб вони стали смачніші

Продукти, які можна замочувати в молоці, щоб вони стали смачніші

У кожної господині є свої секрети на кухні. І чим їх більше, тим смачніші виходять страви, і простіше вирішуються проблеми на кухні, при їх застосуванні. Сьогодні ми вам хочемо запропонувати корисну пораду з першої категорії.

Тобто не для вирішення якихось побутових проблем на кухні, а для поліпшення смаку деяких страв. Цього можна досягти, якщо замочувати деякі продукти в молоці. Швидше за все ви це і так робите. Наприклад, замочуєте в молоці печінку. Але, крім цього субпродукту, за допомогою молока можна істотно поліпшити смак і інших продуктів.

Це повсякденні продукти, більшу частину яких ви готуєте регулярно. Молоко для замочування необов’язково використовувати натуральне. Магазинний варіант, причому практично будь-якої жирності, зробить цю ж роботу нітрохи не гірше. А замочувати в ньому можна наступні продукти.

Печінка і м’ясо для відбивних

З печінкою так робить багато господинь. А ось м’ясо для відбивних в молочних ваннах «купають» далеко не всі. Тим часом, годину або дві, проведені в молоці істотно додають м’ясу ніжності і соковитості. А соковита відбивна буде набагато смачніше сухого шматка м’яса.

Що стосується замочування печінки, то, крім того, що молоко забирає з цього субпродукту всю гіркоту, воно робить його смак більш насиченим.

Жорстке м’ясо

Не тільки м’ясо для відбивних потрібно замочувати в молоці. Будь-який шматок жорсткого м’яса стане значно м’якшим після такої процедури. Але, в цьому випадку в молоці його потрібно буде витримати довше годин 8-10.

Пересолений оселедець

Якщо оселедець ви пересолили, або купили пересолений, то краще замочувати його не в воді, а в молоці. Воно і зайву сіль з риби «витягне» і зробить його більш ніжним. Час замочування – 10 годин.

Філе риби

Збираєтеся смажити рибу? Замочіть її в молоці. Їй там достатньо провести всього лише годину. Зрештою, при смаженні, рум’яна скоринка швидко покриє такі молочні шматочки рибного філе. Це дозволить всередині утримати всі соки, а значить зробить страву набагато ніжнішою і смачнішою.

Сушені гриби

За допомогою молока їх можна практично «оживити». Якщо замочити їх всього на годину, то смак грибів стане набагато ближчий до натурального.

Кислий сир

Нерідко буває так, що сир виходить кислуватим. Якщо і вам не подобається смак приготованого (або купленого) сиру, замочіть його години на 3-4 в молоці. Така молочна терапія зробить його набагато солодшим, а заодно і додасть сирній масі ніжності.

05.05.2022


Переглядів: 166

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1068 від 19.05.2022p.
¤ 
Викрили на незаконному перевезенні бурштину-сирцю

Викрили на незаконному перевезенні бурштину-сирцю

Днями під час патрулювання селища Володимирець на вулиці Поліській у поле зору екіпажу сектору реагування патрульної поліції відділення №1 (смт Володимирець) Вараського ВП потрапив автомобіль «ВАЗ-2101», водій якого під час виконання повороту не увімкнув відповідний покажчик....

¤ 
Свій до свого по своє

Свій до свого по своє

Це гасло західноукраїнських товаровиробників двадцятих років минулого сторіччя сьогодні, як ніколи, актуальне. Підтримка і розвиток місцевих підприємств є дуже необхідними в наш час. Це додаткові робочі місця, зарплати, гроші в бюджети усіх рівнів, наповнення пенсійного фонду....

¤ 
Виробник овочевих консервів з Рівненщини не збавляє обертів

Виробник овочевих консервів з Рівненщини не збавляє обертів

Під час війни місцеве підприємство «Щедра нива» працює на максимальній потужності. Постачає на український ринок якісні консерви горошку, кукурудзи, квасолі....

¤ 
«Аграрії, ЗСУ та критична інфраструктура першочергово забезпечуються пальним», - – Віталій Коваль

«Аграрії, ЗСУ та критична інфраструктура першочергово забезпечуються пальним», - – Віталій Коваль

Відбулася селекторна нарада під головуванням начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля та за участі голів районних адміністрацій, територіальних громад....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (14807)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (13141)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (10845)
• Допомога під час карантину [967] (10790)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (10638)
• Живи до ста! [965] (10300)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (10237)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (10231)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (10164)
• Бюджет і ми… [965] (10157)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (10121)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (10102)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (10039)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (10023)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (9992)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (9825)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (9577)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (9536)

ТОП-15 свіжого номера:

• Марафон на виживання… (207)
• «Аграрії, ЗСУ та критична інфраструктура першочергово забезпечуються пальним», - – Віталій Коваль (70)
• Незвичайні способи використання звичайної крейди в господарстві (67)
• Рецепт чистячого засобу, який дозволить вимити не тільки підлогу (65)
• Викрили на незаконному перевезенні бурштину-сирцю (64)
• Свій до свого по своє (64)
• Навіщо додавати чорний мелений перець у пральну машину? (64)
• Як за допомогою невеликої порції піни для гоління очистити пральну машину та прибрати всі неприємні запахи (64)
• Виробник овочевих консервів з Рівненщини не збавляє обертів (63)
• Печена картопля (62)
• Деякі речі, які не варто робити одразу після їжі (61)
• Дерматологи розповіли про користь масок з огірка (60)
• Несподівані способи використання газованої води при виконанні безлічі домашніх справ (59)
• Орхідея скидає бутони і квіти, що не розкрилися: головні помилки в догляді за рослиною (59)
• Корисні властивості гірчиці, які позитивно вплинуть на ваше здоров’я і самопочуття (59)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс