Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1124 від 27.06.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#меблі,переїзд

Куди подіти непотрібні меблі під час переїзду

Найчастіша історія: зібралися переїжджати і з'ясувалося, що частина меблів вам тепер не потрібна. Можливо, вирішили оновити інтер'єр. Може, старі шафи та дивани не розміщуються у новій квартирі. Або змінилися потреби членів сім'ї – діти виросли зі своїх ліжок або ви вийшли на роботу в офіс, домашній кабінет тепер не потрібний.

У будь-якому випадку, перед переїздом доведеться вирішувати - як вчинити зі ситуацією, яка стала не потрібна? Ми знайшли кілька шляхів вирішення – ділимося ними з вами. На сайті https://vp.lviv.ua можна замовити всі види вантажних перевезень у Львові.

Продати

Якщо меблі в хорошому вигляді, продати її - чудовий варіант. Це екологічно, принесе певний дохід, можливо вирішить питання вивезення меблів. Для початку рекомендуємо сповістити близьких та друзів, що ви плануєте продати обідній гарнітур чи книжкові стелажі. Можливо, новий власник знайдеться вже цьому етапі. Наступний крок – написати в домовий чат, раптом ваші сусіди якраз підшукують диван чи журнальний столик. 

Звичайно, можна скористатися популярними дошками онлайн оголошень. Щоб прискорити продаж, правильно оформіть оголошення. Почніть з вдалих фото: впорядкуйте меблі, впустіть в кімнату максимум денного світла і зробіть кілька знімків загального плану. Окремо сфотографуйте деталі – ручки, декор, фактуру поверхні. Постарайтеся прибрати з кадру візуальний шум: розкидані іграшки, папери і канцелярські дрібниці або перекинута через спинку стільця футболка на фото можуть виглядати неохайно і зіпсують загальне враження. Продумайте також текст оголошення: постарайтеся уявити, де і кому можуть стати в нагоді такі меблі, і пишіть оголошення адресно. Обов'язково вкажіть точні габарити, конструктивні особливості, опишіть усі переваги. Краще відразу позначити,

При призначенні ціни спирайтеся на вихідну вартість, ступінь зносу речей, актуальні ринкові ціни. Зазвичай працює принцип: що нижча ціна, то оперативніше вдасться знайти покупця.

Якщо не хочете займатися продажем, можна віддати меблі в комісійний магазин. Щоправда, у деяких випадках доведеться заплатити комісійні магазину ще до продажу. Та й доставку до магазину в цьому випадку доведеться організувати самостійно.

Утилізувати

Викинути предмет у контейнер для побутових відходів біля будинку можна лише у випадку, якщо його габарити не перевищують 50 см у довжину, ширину чи висоту. Тобто в такий спосіб вдасться утилізувати тільки щось невелике – компактні тумби, стільці, табурети або те, що можна розібрати на окремі деталі. До речі, пам'ятайте, що меблі потрібно помістити всередину контейнера, а не залишити поряд. 

А ось шафа, крісло чи ліжко так утилізувати не можна. За це можна отримати штраф. Правильно використовуватиме бункери (контейнери) для збирання великогабаритних відходів. Такі контейнери встановлені у кожному окрузі, знайти найближчий до вас можна за допомогою інтернету або звернувшись до адміністрації вашого району. За саму утилізацію грошей з вас не візьмуть, але доставити меблі до бункера доведеться за свій рахунок. В інших регіонах ситуація може бути інша, не скрізь вивіз та утилізація великогабаритного сміття безкоштовна. Уточнити це питання можна в компанії, що управляє.

Є й спеціалізовані компанії, вони за винагороду вивезуть та організують утилізацію будь-яких речей, включаючи непотрібні меблі, побутову техніку чи будівельне сміття. Обов'язково переконайтеся, що компанія має відповідний дозвіл і оформіть договір – так ви вбережете себе від можливих штрафів.

Віддати

Чи готові розлучитися з меблями в робочому стані без отримання винагороди? Почніть, як і у разі продажу, з опитування друзів та інформування сусідів. На сайтах-агрегаторах оголошень можна розмістити оголошення з нульовою вартістю. Крім того, багато благодійних організацій приймають не лише одяг чи взуття, а й меблі, техніку та предмети інтер'єру. Деякі з них навіть організують безкоштовний вивіз речей. Далі речі сортуються: їх або передають нужденним, або утилізують, або продають (буває і таке), а виручені кошти спрямовують на благодійну допомогу підопічним фонду. Таким чином ви не тільки звільните простір від непотрібних меблів, але й допоможете тим, хто цього потребує.

Перевезти

Непотрібні столи, стільці та стелажі часто стають предметом обстановки дачі або заміського будинку. Що ж, такий варіант також можливий. Якщо меблі в робочому стані, влаштовують вас зовні і по функціоналу, на дачі знайдеться для неї місце і вони не простоюватимуть без діла - відмінно. Залишається лише вирішити питання транспортування. Ми вміємо організовувати переїзди та завжди готові прийти на допомогу. При необхідності розберемо меблі, запакуємо, завантажимо і перевеземо. А на новому місці допоможемо зібрати та розставимо відповідно до вашого плану. 

Тільки пам'ятайте про умови зберігання. Якщо дачний будиночок не опалюється, там сиро або, навпаки, дуже спекотно – це не сподобається меблів. Зайва вологість згубна для текстилю та наповнювача диванів та крісел, а вплив низьких температур або зберігання в умовах перепаду температури може спричинити деформацію деталей із масиву дерева чи ДСП.

Оновити

Якщо за розміром або технічними параметрами меблі вам підходять, а бентежить лише зовнішній вигляд, то можна спробувати його оновити.

  • Деякі дивани та крісла укомплектовані чохлами, що знімаються, які легко поміняти на нові. У магазинах можна знайти й універсальні моделі чохлів, які підходять до більшості стандартних диванів чи крісел.
  • Або можна замінити оббивку - як самостійно, так і звернувшись до професіоналів. Зробити перетяг значно дешевше, ніж купити новий диван, наприклад.
  • Корпусні меблі легко пофарбувати акриловою, олійною або крейдовою фарбою. Якщо боїтеся невдачі, можна випробувати фарбу на непомітній ділянці поверхні.
  • Якщо ви готові до більш складних творчих завдань, підійде розпис – він може бути художнім, точковим, трафаретним. Використання трафаретів, до речі, зовсім нескладно, а результат може перевищити очікування.
  • Ще спосіб – задекорувати меблі за допомогою плівки на клейкій основі. Це швидко і приховає навіть суттєві ушкодження на кшталт тріщин та сколів.
  • Можна працювати не лише із плівками. Для роботи у техніці декупаж підійдуть обрізки старих шпалер, географічні карти, серветки.
  • І, мабуть, найпростіше оновити зовнішній вигляд комода та шафи за допомогою нових ручок. Їх можна знайти в магазинах товарів для дому, рукоділля, маркетплейсах.

Загалом, ідей, методів і технік безліч! В інтернеті знайдуться докладні інструкції та записи майстер-класів – залишається тільки вибрати напрямок та дати своїм меблям шанс на друге життя. Рекомендуємо починати експерименти заздалегідь до переїзду – так у разі невдачі у вас буде час, щоби все виправити або придбати нові шафи, столи та тумби.

Обміняти

Звучить нетривіально, знаємо. Але іноді зустрічаються спеціальні пропозиції або акції від великих торгових мереж, які можуть забрати у вас старі меблі, а запропонувати знижку на придбання нових. Своєрідний меблевий трейд-ін. Це зручно: не потрібно турбуватися про вивезення чи утилізації, а знижку отримати завжди приємно. До речі, аналогічні акції періодично проводять магазини побутової техніки.

Зберегти

А що робити, якщо з якихось причин для меблів не знайшлося місця в новому будинку, але позбавлятися їх не хочеться? Просто збережіть її. Для цього чудово підійдуть наші склади. Ми спеціалізуємося на зберіганні меблів, техніки та особистих речей, тому знаємо, які умови (рівень температури та вологості) необхідні для розміщення такого виду майна. Ми навчаємо співробітників працювати з меблями – дбайливо розбирати, надійно пакувати, акуратно перевозити. Гарантуємо збереження ваших речей, несемо матеріальну відповідальність за договором. При цьому працюємо злагоджено та швидко. Щоб повністю звільнити квартиру, здебільшого буде достатньо одного дня. Якщо йдеться не про всю обстановку, а про окремі предмети, то вистачить кількох годин. Якщо вам потрібна допомога у зберіганні майна – ми завжди раді допомогти, просто зателефонуйте.

Отже. Якщо якісь меблі виявилися «не при ділі», не вписується в інтер'єр нової квартири, стала непридатною, вимагає оновлення – ви знаєте, що з нею робити. Вибирайте відповідний вам спосіб і дійте!

27.06.2023


Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1169 від 15.05.2024p.
¤ 
Погрожував револьвером священнику

Погрожував револьвером священнику

Інцидент стався першого травня близько 17 години у храмі на вулиці Соборна у Рівному....

¤ 
Зіткнення мотоцикла з автомобілем

Зіткнення мотоцикла з автомобілем

Автопригода сталася третього травня близько 16:30 у селищі Соснове, що на Березнівщині....

¤ 
Цього року стартує проєкт Фонду держмайна «Земельний банк»

Цього року стартує проєкт Фонду держмайна «Земельний банк»

Реалізація проєкту «Земельного банку» дозволить аграріям отримати доступ до ринку державних сільгоспземель через онлайн-аукціони в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі». Це забезпечить ринкову вартість оренди, яка буде залежати від розташування, якості ґрунту та наявності інфраструктури. Початкова ціна складатиме 12 % від нормативної грошової оцінки угіддя....

¤ 
Кличко на саміті мерів: «Сильної, демократичної і безпечної Європи без України як рівноправного партнера бути не може»

Кличко на саміті мерів: «Сильної, демократичної і безпечної Європи без України як рівноправного партнера бути не може»

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у саміті мерів, який відбувся у Парижі, разом з очільниками інших європейських міст. На саміті обговорили майбутнє Європи та загрози популізму для демократії. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21373)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17498)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14691)
• Допомога під час карантину [967] (14603)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14443)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14261)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14147)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14111)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14105)
• Живи до ста! [965] (14074)
• Бюджет і ми… [965] (14015)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14015)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13890)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13793)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13789)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13719)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13343)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13319)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко на саміті мерів: «Сильної, демократичної і безпечної Європи без України як рівноправного партнера бути не може» (696)
• Хрумке кокосове печиво (73)
• Кличко на саміті мерів: «Сильної, демократичної і безпечної Європи без України як рівноправного партнера бути не може» (71)
• На Рівненщині вже визначили пункти тестування НМТ (66)
• Зіткнення мотоцикла з автомобілем (66)
• Цього року стартує проєкт Фонду держмайна «Земельний банк» (65)
• Погрожував револьвером священнику (63)
• Три симптоми на шкірі, які вказують на проблеми з печінкою (62)
• Чому потрібно їсти редиску: чим корисний овоч для організму? (62)
• 8 трав і прянощів, які можна вирощувати на підвіконні (60)
• Як відтерти сліди скотчу зі скла та меблів без подряпин? (60)
• Прості способи позбутися від комарів (59)
• Напій, який зменшує тривожність і допомагає розслабитися (59)
• Що буде з вашим кишківником, якщо їсти корицю щодня? (58)
• Як обрати ідеальну електричну зубну щітку для здоров’я вашої посмішки? (58)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"