Змішати в сотейнику пюре, цукор, воду, агар та корицю. Поставити варити.
Сироп зварити до 104-106°С, постійно помішуючи. Одночасно поставили збивати білки на середніх обертах. Середніх - це середнє число на шкалі швидкостей вашого міксера, тобто посередині, наприклад, три з шести. Як тільки білок почне піниться, поступово додавайте цукор. Коли весь цукор доданий, можна включити максимальну швидкість і збити білок до максимально стійких піків.
Готовий сироп акуратно влийте у білок, що збивається. Потім увімкніть міксер на повну потужність і збивайте до загусання. Маса схожа на крем, але піки добре тримає.
Перекладіть у кондитерський мішок із улюбленою насадкою та відсадіть зефір на пергамент. Залишіть приблизно на 12 годин і потім зберіть половинки та припудріть цукровою пудрою. Зберігайте у герметичному контейнері 5-7 днів.