Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №985 від 08.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"



  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Липень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс розваг

Булочки-бріош

Булочки-бріош

На 12 булочок: Нічне тісто: 100 гр. сильного борошна (білок від 12?%); 70 гр.кип’ятку (води). Заварюємо борошно крутим кип’ятком, замішуємо відразу так, щоб вийшла щільна, однорідна куля. Замотуємо в плівку і кладемо в холодильник на 10-12 годин. 300 гр. сильного борошна (білок від 12?%); 100 гр. звичайного борошна (білок від 10?%); 60 гр.цукру; 20 гр.сухого молока; 10 гр. свіжих дріжджів; 1 гр.солі; 1 яйце; 175 гр. води льодяної; 60 гр. масла холодного; 1 жовток + 1 ч.л.вершків для змазування булочок; 50 гр. масла + 10гр.цукру для оздоблювання булочок.

Цукор розтираємо з дріж­д­жами. В дежі міксера з’єднуємо два види борошна, воду, дріжджовий розчин, сухе молоко, сіль, замішуємо на низький швидкості, як все більш-менш з’єдналося, збільшуємо швидкість, додаємо яйце, вимішуємо доти, поки тісто не збереться в шар. Тісто розминаємо по дну чаші, кладемо в середину нічне тісто і загортаємо в конверт. Знову починаємо заміс, поки два види тіста не об’єднаються.Тоді починаємо додавати масло по шматочку. Наступний додаємо після того, як вмішався попередній. Після того, як масло вмішалося повністю, місимо ще хвилин 5-7. Тісто вийде надзвичайно приємним на дотик. Залишаємо його при кімнатній температурі, щільно накритим. Воно має вирости в 2-3 рази, це займе приблизно години 2. Готове тісто ділимо на 12 частин, залишаємо їх на столі неприкритими хвилин на 10. Формуємо булочки і викладаємо на деко.

Даємо підійти годину-півтори. Булочки змазуємо вершково-яєчною сумішшю. Масло ділимо на 12 частин, в кожній булочці робимо заглиблення, кладемо шматочок масла, присипаємо все цукром. Випікаємо при 175С 15-20 хвилин до рум’янцю. Найсмачніше подавати теплими.

08.10.2020


Переглядів: 964

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1073 від 23.06.2022p.
¤ 
Ці 4 продукти є шкідливими для людського мозку

Ці 4 продукти є шкідливими для людського мозку

Цукрозамінник Аспартам...

¤ 
На Рівненщині готуються до початку нового навчального року

На Рівненщині готуються до початку нового навчального року

У Рівненській ОВА обговорили початок навчального року в очному форматі. Про це йшлося на нараді під головуванням першого заступника голови РОВА Сергія Подоліна з представниками освіти, соцзахисту та фінансів....

¤ 
Особливості культурної спадщини Рівненського Полісся презентували в національному музеї у Пирогові

Особливості культурної спадщини Рівненського Полісся презентували в національному музеї у Пирогові

Культурні традиції Рівненського Полісся упродовж двох днів демонстрували у Національному музеї народної архітектури та побуту України....

¤ 
Ще одна лікарня Рівного отримала електрогенератор від благодійників

Ще одна лікарня Рівного отримала електрогенератор від благодійників

16 червня секретар Рівненської міської ради передав адміністрації Рівненської дитячої лікарні новий потужний електрогенератор, який здатний забезпечити автономним живленням увесь медичний заклад у разі надзвичайних ситуацій. Таким чином, вдалося повністю забезпечити усі медичні заклади Рівного потужними електрогенераторами....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (15679)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (13940)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (11591)
• Допомога під час карантину [967] (11520)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (11380)
• Живи до ста! [965] (11056)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (10966)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (10965)
• Бюджет і ми… [965] (10900)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (10892)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (10874)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (10870)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (10780)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (10758)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (10739)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (10590)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (10323)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (10268)

ТОП-15 свіжого номера:

• «Сміттєві» банки… (356)
• Особливості культурної спадщини Рівненського Полісся презентували в національному музеї у Пирогові (82)
• Як захистити себе і тварин від комарів і кліщів за допомогою простого настою? (81)
• На Рівненщині готуються до початку нового навчального року (80)
• Як позбутися від мурах на грядці і вдома простими народними засобами? (78)
• Ці 4 продукти є шкідливими для людського мозку (77)
• Як приготувати розчин з марганцівки та часнику, щоб захистити помідори від хвороб? (77)
• Ще одна лікарня Рівного отримала електрогенератор від благодійників (76)
• В’їхав у автомобіль на мотоциклі (62)
• Чи дійсно склянка теплого молока на ніч допомагає краще заснути? (58)
• Названі прості способи для зменшення холестеринових бляшок (58)
• Коли мульчування полуниці корисне, а коли принесе лише шкоду? (58)
• Прості способи, які допоможуть позбутися моху на грядках в городі (56)
• Медики вказали на небезпеку використання прострочених ліків (55)
• Дієве підживлення для кабачків, після якого овочі почнуть активно рости (55)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс