Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №991 від 19.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс політики

«Бо він молодий і харизматичний» – як Петро Порошенко закликав рівнян голосувати за Олександра Третяка*

«Бо він молодий і харизматичний» – як Петро Порошенко закликав рівнян голосувати за Олександра Третяка*

В останній тиждень напередодні виборів до Рівного приїхав лідер «Європейської Солідарності», п’ятий президент України Петро Порошенко. Серед місць, де Петро Олексійович спілкувався з мешканцями обласного центру, був і рівненський Льонокомбінат, де автор зміг наочно побачити зустріч Петра Порошенка з працівниками цього великого промислового підприємства. Перед приїздом на підприємство лідера «Європейської Солідарності», вдалося переговорити з кандидатом на посаду міського голови Рівного від «Європейської Солідарності» Олександром Третяком.

- Ми з Вами знаходимося на найбільшому промисловому підприємстві Рівного, розкажіть про Ваше бачення розвитку промисловості обласного центру.

- Моє бачення майбутнього реального сектору економіки Рівного просте і логічне – місту потрібні нові підприємства. Давайте подивимось на Льонокомбінат. Коли підприємство занепало і не працювало, весь прилеглий район міста став теж занепадати. Прийшов інвестор, відродив виробництво, дав сотням людей роботу і гідну зарплату, і дивіться – скільки навколо Льонокомбінату відкрилось нових магазинів, кафе. Тобто, кожне підприємство годує не тільки своїх працівників, а й ще дає роботу іншим містянам. Це простий приклад, і владі міста треба його пам’ятати і шукати інвесторів, допомагати їм, а не ставити їм «палиці в колеса». Міському голові необхідно постійно спілкуватися з бізнесом, підприємцями. Необхідно чути їх і допомагати, адже навіть самий дрібний бізнес – це плюс для економіки Рівного, тому що людина заробляє, а не сидить на державній допомозі по безробіттю. Не можна побудувати європейське Рівне без розвиненої економіки обласного центру. Я бачу, що за останні роки можна було зробити для розвитку економіки Рівного набагато більше і хочу сказати, що після перемоги на виборах наша команда відразу почне працювати в цьому напрямку. Наше завдання – зробити так, щоб місто на себе заробляло ще більше! От тоді будуть кошти для будівництва садочків, парків, вулиць…

Олександра Третяка підтримав новообраний депутат Рівненської обласної ради Віталій Гайдукевич.

- Олександр Третяк, як майбутній міський голова, а я вірю в його перемогу на виборах 22 листопада – отримає потужну підтримку від найбільшої фракції обласної ради – фракції «Європейської Солідарності». Серйозні інфраструктурні проєкти в Рівному неможливо втілити в життя без допомоги області. Тому ми будемо робити все для цього. Хочу сказати, що вагомою допомогою міському голові Олександру Третяку буде і фракція «ЄС» в Рівненській міській раді. До неї від нашої політичної сили пройшли достойні люди, які своїм знанням, досвідом та креативними ідеями посилять нового міського голову, тому що проблем в Рівному багато і їх потрібно вирішувати швидко та ефективно.

Коли на рівненський Льонокомбінат прибув п’ятий президент України, його зустрів власник рівненського Льонокомбінату Олег Червонюк і сотні працівників підприємства. Автор був свідком зустрічей багатьох політиків та урядовців з працівниками цього підприємства, але такого теплого прийому з боку простих працівників Льонокомбінату не пригадує. Відчувалось – Петро Порошенко користується повагою простих рівнян. Олег Червонюк провів для Петра Олексійовича екскурсію по виробництву і було видно, що це була не просто екскурсія. Петро Порошенко з’ясовував деталі виробництва, цікавився ситуацією зі збутом продукції, проблемами Льонокомбінату тощо.

Після відвідин виробництва Петро Порошенко виступив на відкритті нової лабораторії рівненського Льонокомбінату. Зокрема, п’ятий президент сказав: «Я вдячний рівнянам за те, що на минулих виборах до місцевих рад на Рівненщині «Європейська Солідарність» отримала найбільше голосів. Ми 5 років робили все можливе, аби наша економіка розвивалась, а вони вводять касові апарати та величезні штрафи для дрібних підприємців. Наша політична сила бореться проти цієї дилетантської влади. Не карантини треба вводити, а зміцнювати систему охорони здоров’я, потрібно купувати ліки, тести та маски, щоб можна було безкоштовно лікувати хворих на коронавірус, забезпечувати людей безкоштовними масками, проводити тестування за державний кошт.

Наступної неділі в Рівному вибори міського голови. Я закликаю всіх містян прийти на виборчі дільниці і віддати свої голоси за Олександра Третяка! Це чудова людина, справжній патріот, волонтер. Олександр Третяк молодий і харизматичний. Точно вірить у те, що говорить. У нього немає політтехнологів, але це й на краще. Він має енергію, навички, досвід. Він був у Буркіна-Фасо, де допомагав дітям. Він не стояв осторонь, коли почалася війна, з перших днів був волонтером і залишається ним й нині. Я, до речі, познайомився з ним на Донбасі, куди Олександр привозив допомогу для наших захисників.

Від себе хочу запевнити, вся команда «Європейської Солідарності» і я особисто будемо допомагати Олександру Третяку. Також у Рівного в парламенті буде надійний помічник – сильна фракція «Європейської Солідарності» у Верховній Раді. Це дасть змогу ефективніше здійснювати проєкти з перетворення Рівного на процвітаюче європейське місто.

Рівне було першим містом, куди я приїхав після одужання від коронавірусу. Сьогодні я у вас після нашої спільної перемоги на місцевих виборах, і я приїду привітати рівнян після обрання Олександра Третяка міським головою!» – промовив Петро Порошенко.

Сам Олександр Третяк теж виступив перед працівниками рівненського Льонокомбінату. Він зокрема сказав: «Ви знаєте, наша партія особлива. Петро Порошенко тримає слово і вміє реальними кроками допомагати людям. Мені фактично кожен день дзвонить головний лікар нашої міської лікарні і питає чи немає можливості отримати для лікарні кисневу станцію. І ось фонд Петра Порошенка закупив кілька станцій, і вже скоро одну з них отримає наша міська лікарня. Це конкретна допомога, і я дякую за це Петру Порошенко. Що ж стосується виборів, то в усіх нас є унікальна нагода прийти на виборчі дільниці проголосувати і почати спільно писати новітню історію Рівного».

Олександр Третяк також наголосив, наскільки важливою та відчутною була підтримка Олега Червонюка та рівненського Льонокомбінату, адже це підприємство стоїть на захисті національних інтересів України.

«Шановні друзі, мені надзвичайно приємно бачити сьогодні ваші усмішки, і я знаю, що це означає. Я знаю, що це буде перемога обов’язково тої людини, яка достойна бути мером в нашому місті, і того президента, який достойний бути в нашій державі. Це президент Петро Порошенко і Олександр Третяк, який обов’язково стане в нашому місті мером, щоби було в нашому місті краще. Петро Олексійович, це підприємство повним складом у 2014 році вийшло з прапорами на Вашу підтримку на Майдан. Ви маєте нашу підтримку. І ми сьогодні надзвичайно вдячні Вам, що Ви прийшли на наше підприємство, бо в нас насправді сьогодні невелике свято, тому що ми зробили сучасну лабораторію, якої немає аналогів в Європі. І не в кожного текстильного підприємства є така лабораторія. І тому нам надзвичайно приємно, що саме Ви розріжете стрічку, відкриєте нам цю лабораторію, щоб нам на майбутнє легко і вдало працювалося», – виступив біля мікрофону лідер виробництва Олег Казимирович під бурхливі оплески працівників.

Володимир Конєв

19.11.2020


Переглядів: 1230

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21067)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17208)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14464)
• Допомога під час карантину [967] (14379)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14222)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14032)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13877)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13859)
• Живи до ста! [965] (13849)
• Бюджет і ми… [965] (13784)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13774)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13655)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13566)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13564)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13503)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13115)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13097)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (747)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (84)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (78)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (77)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (75)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (75)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (73)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (73)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (73)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (72)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (72)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (68)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (66)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"