Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №485 від 27.01.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс подій

25 січня 2011 року зупинилося серце прекрасної людини, шанованого керівника, вірного друга і колеги, люблячого чоловіка, батька та дідуся

25 січня 2011 року зупинилося серце прекрасної людини, шанованого керівника, вірного друга і колеги, люблячого чоловіка, батька та дідуся

Володимира Костянтиновича МАЛИХІНА

Він залишив цей світ так раптово і несподівано, що у жахливу звістку про його смерть неможливо було повірити. Володимир Костянтинович мріяв і планував майбутнє, любив життя і був добрим до людей. Він досконало знав свою роботу, але завжди з повагою прислухався до думок колег-нафтовиків. Говорив компліменти жінкам і ніколи не підвищував голос. Його любили, його поважали, його цінували… А нещодавно, коли ім’я Володимира Малихіна запропонували внести до видання “Почесні імена України”, як Заслуженого працівника промисловості України, Почесного винахідника та раціоналізатора і Заслуженого працівника Міністерства палива та енергетики Російської Федерації, він сказав наступну фразу: “Незважаючи на усі мої професійні нагороди та відзнаки, своїм найбільшим життєвим досягненням я вважаю свою родину - мій тил і мою опору”. Ми щиро співчуваємо дружині Володимира Костянтиновича Вірі Олексіївні, його дітям, близьким та друзям. 25 січня не стало Людини з великої літери, однак у серці кожного з нас житиме вічна пам’ять про нього, а відтак він завжди буде поряд.

Він житиме завжди у наших серцях

“Кто мы, откуда пришли на эту землю и куда идем? Подобные вопросы хотя бы раз в жизни задает себе, наверное, каждый. Для меня ответ на все эти вопросы предельно ясен. Раз, связав свою жизнь с нефте-проводным транспортом, я останусь верен родной системе, родному предприятию, родному коллективу. И ныне, занимая столь ответственный пост руководителя единственного в Украине предприятия по перекачке нефтепродуктов, я стараюсь сохранить в себе то трепетное, даже благоговейное отношение к профессии, которая вот уже столько лет дарит мне жизнь, полную созидательного труда”, - ці слова Володимир Костянтинович сказав у книзі “Вслед за солнцем. ДП “ПрикарпатЗападтранс”: вчера, сегодня, завтра” ще у 2003 році. Однак до останньої хвилини вони не втрачали своєї актуальності. У нього було лише дві слабинки: підприємство і родина. І лише зав-дяки мудрості і розумінню своєї дружини Віри Олексіївни, Володимир Костянтинович міг займатися улюбленою справою, отримуючи додатковий ковток свіжого повітря та енергії.

Володимир Костянтинович народився 5 липня 1947 року в місті Полоцьк Вітебської області (Республіка Білорусь). Закінчив Новополоцьке ПТУ-28 (Білорусь, 1963-1965 рр.) за спеціальністю - машиніст технологічних насосів та Московський інститут нафтохімічної і газової промисловості імені І.Губкіна за фахом - інженер-механік (Москва, 1967-1973 рр.).

Протягом 1965-1972 років працював машиністом насосів і компресорів Новополоцького нафтопереробного заводу. У 1972-1973 роки - старший інженер-механік нафтоперекачувальної станції “Сєнно” Полоцького управління нафтопроводу “Дружба”. Протягом 1973-1974 рр. проходив службу в лавах Радянської армії.

Трудова біографія в системі ВАТ “Південно-Захід транснафтопродукт” розпочалася з 1974 року з посади старшого механіка перекачувальної станції “Дісна” Прибалтійського районного управління магістральних нафтопродуктопроводів. У 1979-1987 рр. - головний інженер, начальник Мозирського районного управління магістральних нафтопродуктопроводів (Республіка Білорусь). Починаючи із 1987 року і до 2008 року Володимир Малихін - керівник Прикарпатського управління магістральними нафтопродуктопроводами, нині - ДП “ПрикарпатЗахідтранс”. З 2009-го - радник директора підприємства.

Досягнення Володимира Малихіна відзначені численними нагородами:

• медаллю “За доблестный труд” (1970 р.);

• срібною медаллю лауреата ВДНГ СРСР;

• грамотою за заслуги перед Українською Православною Церквою (2002 р.);

• орденом “Рівноапостольного Великого князя Володимира” ІІІ ступеня (2002 р.);

• почесним знаком “10 лет ОАО “АК “Транснеф-тепродукт” І ступеня (2003 р.);

• почесною відзнакою “Лицар мужності” координаційною радою при Президентові України з питань соціального та правового захисту військовослужбовців, працівників міліції, митної служби і членів їх сімей (2004 р.);

• дипломом та стелою золотої якості “Золота Фортуна” в номінації “Провідне підприємство з транспорту нафтопродуктів в Україні” (2007 р.);

• почесним знаком ОАО “АК “Транснефтепродукт” (2007 р.);

• почесною грамотою Рівненської обласної державної адміністрації (2007 р.).

Щоб не відбувалося у житті легендарного нафтовика, він завжди повторював: “Головне - не здаватися”… Та Бог, як відомо, у першу чергу забирає найкращих…

Любов РОМАНЮК

25 січня раптово і несподівано пішов з життя наш багаторічний колега, радник директора ДП “ПрикарпатЗахідтранс”

Володимир Костянтинович МАЛИХІН

Десятки років ми працювали пліч-о-пліч з Володимиром Костянтиновичем і знали його як професіонала своєї справи, вірного друга, щирого співрозмовника, мудрого наставника і керівника. Понад 20 років він був головою великої родини, ім’я якої “ПрикарпатЗахідтранс”. Саме тому розум відмовляється вірити у цю трагедію, а серце щемить від болю.

Ми висловлюємо щирі співчуття родині Володимира Малихіна - дружині Вірі Олексіївні, сину Дмитру, доньці Олені, онуку Володі, сестрі Лілії та брату Віктору, - яких він любив більше життя. Світла пам’ять про нашого друга і колегу завжди житиме у наших серцях.

Нехай земля йому буде пухом.

Колектив ДП “ПрикарпатЗахідтранс”

Колектив ТОВ “Трест “Магістер” з глибоким сумом сприйняв скорботну звістку про раптову передчасну смерть

Володимира Костянтиновича МАЛИХІНА

Усі, хто знав Володимира Малихіна, любили і поважали його за високий професіоналізм, чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість і оптимізм.

У ці скорботні дні висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам’ять про Володимира Костянтиновича Малихіна назавжди збережеться у наших серцях.

Колектив ПАТ “Рівнегаз” глибоко сумує з приводу передчасної смерті радника директора ДП “ПрикарпатЗахідтранс”

Володимира Костянтиновича МАЛИХІНА

Пішла з життя добропорядна, чуйна, компетентна, принципова, мудра

та професійна людина, люблячий чоловік, батько і дідусь, надійний товариш і яскрава особистість.

Світла пам’ять про Володимира Костянтиновича назавжди збережеться у серцях тих, хто його знав.

Висловлює щирі співчуття родині, близьким та друзям Володимира Костянтиновича Малихіна. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами.

Пам’яті Вчителя

Хтось з великих сказав: “Чим краще ти знаєш людину, тим важче про неї писати”. Я знав Володимира Малихіна майже тринадцять років, а останні десять - Володимир Костянтинович як співзасновник нашого видання багато працював для вдосконалення газети та інших медійних проектів нашої групи. За ті десятки тисяч годин, які ми провели разом, можна було вивчити людину до найменших дрібниць. Напевно, тому так важко писати про нього в минулому часі.

Він помер раптово. У цей день у Володимира Малихіна, крім десятків виробничих справ, була запланована і зустріч у редакції, треба було порадитися і вирішити купу питань. Володимир Малихін так до нас і не приїхав. Він помер раптово і навіть зараз повірити в те, що його не стало, я не можу. З шістнадцяти років хлопчина з простої білоруської родини почав своє доросле життя робітником на заводі, сумлінно працював, займався спортом, заочно вчився в інституті. Володимир Малихін був з тієї когорти людей, на яких тримався Радянський Союз - талановитих керівниках-практиках. Він не вмів працювати напівсили, халтурити і жалітися на несприятливі обставини. Малихін мав свою точ-ку зору і вмів її відстоювати перед керівництвом, не боячись за наслідки.

Володимир Малихін досить рано став керівником. Йому було ледве за тридцять, коли він очолив важливе управління нафтопродуктопровідного транспорту в Мозирі. Він вміло керував тисячним колективом і невдовзі Володимира Малихіна перевели до Рівного, де знаходився офіс Прикарпатського районного управління магістральних трубопроводів (сьогодні це ДП “ПрикарпатЗахідтранс”). Саме з цим підприємством і була пов’язана вся подальша доля Володимира Костянтиновича до його останнього дня - 25 січня 2011 року. Він як директор зміг вивести неушкодженим підприємство з бур дев’яностих років, зберіг матеріальну базу, робочі місця, був справжнім батьком для сотень працівників ДП “ПрикарпатЗахідтранс”. До нього вони приходили зі своїми проблемами, просили поради, ділилися радістю.

За кілька днів до смерті я спитав Володимира про його життєве кредо. “Никогда не сдаваться” - з мудрою посмішкою сказав Володимир Костянтинович і міцно потиснувши руку пішов далі - його чекали справи. У його шістдесят три планів на майбутнє було ще безліч…

Володимир КОНЄВ

27.01.2011


Переглядів: 916

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21067)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17208)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14465)
• Допомога під час карантину [967] (14379)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14223)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14032)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13877)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13859)
• Живи до ста! [965] (13849)
• Бюджет і ми… [965] (13784)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13776)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13656)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13566)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13564)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13503)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13115)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13097)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (771)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (85)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (78)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (77)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (75)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (75)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (74)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (74)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (73)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (72)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (72)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (68)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (66)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"