Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №565 від 23.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Футзал

Кубок Львівщини - перевірка боєм

Кубок Львівщини - перевірка боєм

15. серпня. “Лемберг” (Львів, Україна) - “Рекорд” (Бельсько-Бяла, Польща) - 1:4 (1:1).

Голи: Майорчак, 20 - Яновски, 16. Полашек, 27. Бубец, 34. Шлапа, 40.

“Іберія Стар” (Тбілісі, Грузія) - “Кардинал-Рівне” (Рівне, Україна) - 4:1 (2:1).

“Іберія Стар”: Селіо, Акопов, Джамбурія - Ромаріо, Алтунашвілі, Дзабірадзе, Джварашвілі, Роні, Бето, Лусіо, Аугусто, Бруно Мєло.

“Кардинал-Рівне”: Дєнюжкін, Вороблевський - Фаренюк, Дармовіс, Танський, Когут, Піддубний, Ситник, Паршиков, Басич, О.Бондар, Чуднов, Чернієнко.

Голи: Бруно Мєло (4, 39), Аугусто (13, 40) - Бондар (1).

У другому матчі грали рівняни. Матч розпочався без розкачки. Щойно розвівши м’яч з центру, “Кардинал” провів атаку і Чернієнко з півметра примудрився не влучити в порожній кут воріт. І це вже на 7-й секунді! Проте, гравці “Іберії” жодних висновків з цієї атаки не зробили, а рівняни організували другу, яку Олександр Бондар завершив точним ударом.

Лише після цього чемпіони Грузії зрозуміли, що потрібно грати серйозно. Рівняни були заблоковані поблизу володінь Дєнюжкіна, і поки Бруно Мєло на 4-й хвилині не зрівняв рахунок грузинські футболісти не послабляли натиску.

Гра знову почалася з нуля, команди демонстрували гарний, як на початок сезону, рух, але все-таки гравці “Іберії” були мобільніші, та й майстерність гравців вища. На 13-й хвилині “кардиналівці” припустилися помилки в обороні, залишивши Аугусто одного перед Дєнюжкіним, після чого вийшли вперед - 2:1. Шанс збільшити перевагу втратив все той же Аугусто за 25 секунд до перерви, але вихід один на один із Дєнюжкіним завершився перемогою голкіпера.

З перших хвилин другого тайму грузинська команда включила пресинг, і “Кардиналу” знадобилося п’ять хвилин, щоб перебудуватися і нав’язати супернику контргру. Проте, брак у передачах не дозволив рівнянам доводити свої атаки до логічного завершення. А з середини тайму команда Сергія Піддубного взагалі примусила “Іберію” діяти з оглядкою на власні ворота - у воріт Селіо ставало все спекотніше. Проте, на 30-й хвилині “Іберія” відповіла різкою контратакою, яку Дзабірадзе був зобов’язаний завершити голом, але з півметра відправив м’яч у стійку.

Чим ближче було до закінчення матчу, тим очевидніше ставало, що схилити долю матчу в той чи інший бік може один забитий м’яч. Команди ні в чому не поступалися одна одній, але “Кардиналу”, як не крути, потрібно було ризикувати. За 3 хвилини до сирени Дєнюжкін вперше почав грати як польовий гравець, і одразу кардиналівці створили момент, який не зміг завершити Паршиков.

І ось, перша ж помилка при розіграші м’яча стала для рівнян фатальною. Бруно Мєло перехопив м’яч на своїй половині, пробіг через половину майданчика, і закотив м’яча у сітку повз Дєнюжкіна. За хвилину все повторилося - ще одна втрата в “Кардиналу”, і вже Аугусто оформлює дубль.

“Енергія” (Львів, Україна) - “Вісла Кракбет” (Краків, Польща) - 6:3 (5:1)

Голи: Павленко (2), Струк (10, 26), Бондар (10), Овсянников (17), Тригубець (20) - Чех (10), Патер (28, 28).

“Газпром-Югра” (Югорськ, Росія) - “ЛТК” (Луганськ, Україна) - 4:2.

Голи: Едер Ліма (2), Чістополов (7, 21), Фернандо (40) - Іванов (25), Шпигар (33).

16. серпня. “Іберія Стар” (Тбілісі, Грузія) - “Лемберг” (Львів, Україна) - 7:0.

Голи: Бето (5, 8), Роніньо (9), Ромаріо (18), Бруно Мєло (33), Аугусто (34), Джварашвілі (36).

“Кардинал-Рівне” (Рівне) - “Рекорд” (Бельсько-Бяла, Польща) - 2:6.

“Кардинал-Рівне”: Дєнюжкін, Вороблевський - Маринюк, Фаренюк, Дармовіс, Танський, Когут, Піддубний, Ситник, Паршиков, Басич, О.Бондар, Чуднов, Чернієнко.

“Рекорд”: Вашка, Куровські - Шімура, Шлапа, Марек, Лисонь, Ментель, Полашек, Яновськи, Бубець, Влох, Мачура, Йошка, Заштревич, Дура.

Голи: Маринюк (1, 27) - Дура (10, 10, 36, 40), Бубець (26), Яновськи (40).

Для нашої команди, яка поступилася в першій грі “Іберії Стар”, матч проти бронзового призера чемпіонату Польщі мав важливе значення. У випадку ще однієї невдачі команда Сергія Піддубного втрачала шанси не лише на перше місце в групі, але і на друге. У сенсі досягнення результату дуже своєчасною для “Кардиналу” виявилась поява в стартовому складі Мар’яна Маринюка, який не грав першого дня. Якраз він, коли табло не встигло відрахувати і хвилини, опинився першим поблизу м’яча в штрафній “Рекорду” і технічно пробив повз голкіпера польської команди Варшкі, який теж, до речі, провів перший матч на лавці запасних.

Рівняни і далі домінували на майданчику, але на 10-й хвилині стався провал, який складно пояснити. Варто було Басичу не забити вірний м’яч, як відбулася “оборотка”, і Дура хльостким ударом пробив Дєнюжкіна. Але на цьому неприємності для “Кардиналу” не закінчились. Через 15 секунд поляки провели швидку контратаку, яку знову завершив Дура.

Щойно розвели з центру рівняни, як одразу ж притисли суперника до воріт, але Паршиков ударом з дуги відправив м’яч у стійку. Після цього головний тренер “Кардиналу” Сергій Піддубний одразу взяв тайм-аут - гра явно вийшла з під його контролю. Однак незабаром вболівальники стали очевидцями гри, яка у футзалі йменується “гойдалки”. Моменти з калейдоскопічною швидкістю виникали то поблизу одних, то поблизу інших воріт. З якою легкістю виникали - з такою ж і транжирилися футболістами, тому, закономірно, що на перерву команди так і пішли за рахунку - 1:2.

На другий тайм гравці “Кардиналу” вийшли переповненими бажання змінити ситуацію на майданчику, багато і різноманітно атакували. Однак, як це часто буває у футзалі, трохи загралися, і пропустили вихід Бубеца з півмайдачика віч на віч. Гравець “Рекорду” цю помилку рівнянам не пробачив, пробив між ніг Дєнюжкіна.

Ситуація для “Кардиналу” стала тривожною, але її через хвилину Маринюк трохи виправив, замкнувши простріл з лівого флангу.

Як бачимо, на рахунку Мар’яна дубль, а ось в інших “кардиналівців” приціл був не таким точним - декілька моментів втратив Басич, під стать йому мазав і Чуднов. А тут ще й Дєнюжкін почав здійснювати вилазки на половину “Рекорду”. Одна з них, на 36-й хвилині, завершилась для рівнян сумно. Герой матчу в складі “Рекорду” Дура перехопив м’яч, і влучив у ворота, які намагався страхувати Олександр Бондар.

Заключні хвилини пройшли у відчайдушних спробах “Кардиналу” врятувати матч. Дєнюжкін на своєму м’ячі постійно грав в якості польового гравця. Проте, все було хаотично і неорганізовано, а під завісу матчу рівняни ще й пропустили двічі…

“Кардинал” програє другий матч на турнірі, і в кращому випадку тепер побореться лише за 5 місце. А ось “Рекорду” в п’ятницю належить провести непростий матч з “Іберією Стар” - в якому на кону путівка до фіналу.

“Вісла Кракбет” (Краків, Польща) - “ЛТК” (Луганськ) - 2:4.

Голи: Кулик (19, 30) - Іванов (12), Бессалов (17), Кузь (19), Стрелець (21).

“Енергія” (Львів) - “Газпром-Югра” (Югорськ, Росія) - 2:4.

Голи: Тригубець (37), Пічкуров (39) - Робіньо (4), Копєйкін (25, 29), Едер Ліма (32).

17. серпня. “Лемберг” (Львів, Україна) - “Кардинал-Рівне” (Рівне, Україна) - 0:1.

Гол: Басич (18).

Майже цілий тайм пішов у команди Екстра-ліги на те, щоб підібрати ключі до щільного захисту “Лемберга”. Знову далася взнаки проблема “кардиналівців” - слабка реалізація голевих моментів. І лише на 18-й хвилині Басич із меж штрафної зміг пробити голкіпера львів’ян Хомина.

Зусилля обох суперників у другому таймі змінити рахунок у той чи інший бік до успіху не привели. “Кардинал” знову ж марнував свої нагоди, і справа дійшла до нервової кінцівки, в якій “Лемберг” перейшов на гру з п’ятим польовим. На останній хвилині Сергій Вацяк, граючий головний тренер львів’ян, міг принести своїй команді бажану нічию, але, замикаючи діагональну передачу, пробив вище воріт.

1:0 - мінімальна перемога “Кардиналу”, який стає третім у своїй групі, і в заключний день зіграє в матчі за 5 місце.

“Рекорд” (Бельско-Бяла, Польща) - “Іберія Стар” (Тбілісі, Грузія) - 1:6.

Голи: Яновські (40) - Аугусто (6, 12, 22, 31), Роніньо (20), Бето (38).

“ЛТК” (Луганськ) - “Енергія” (Львів) - 4:1.

Голи: Свірідов (9, 9), Кузь (26), Рось (34) - Струк (12).

“Газпром-Югра” (Югорськ, Росія) - “Вісла Кракбет” (Краків, Польща) - 2:1.

Голи: Едер Ліма (19), Чішкала (33) - Патєр (19).

18. серпня. Матч за 7 місце. “Лемберг” (Львів, Україна) - “Вісла Кракбет” (Краків, Польща) - 0:5.

Голи: Патер (6, 24), Дєспотовіч (22), Моравський (28), Келпінський (33).

Матч за 5 місце. “Енергія” (Львів, Україна) - “Кардинал-Рівне” (Рівне, України) - 8:1.

“Енергія”: Лисенко, Ільків, Кардаш - Чепорнюк, Струк, Коваль, Рогачов, Пічкуров, Легчанов, Тригубець, Макаєв, Овсянніков, Д.Бондар.

“Кардинал-Рівне”: Дєнюжкін, Вороблєвський - Маринюк, Фаренюк, Дармовіс, Танський, Когут, Піддубний, Ситник, Паршиков, Басич, О.Бондар, Чуднов, Чернієнко, Вершинін.

Голи: Пічкуров (6, 27), Коваль (16), Бондар (17), Тригубець (20, 38), Струк (39) - Вершинін (15-автогол, 40).

Чемпіони України вже до перерви вирішили долю п’ятого місця на турнірі на свою користь. Правда, після точного дальнього удару на 6-й хвилині Пічкурова, який з кожним матчем все впевненіше почуває себе в новій команді, “енергетики” відчували проблеми з реалізацією, але тут несподівано відбувся другий м’яч, коли Вершинін після прострілу Коваля з кутового зрізав м’яч у свої ворота. Це не кращим чином відобразилося на молодому голкіпері “Кардиналу” Вороблєвському, який до цього діяв непогано. В підсумку, до кінця тайму в ворота рівнян влетіло ще три м’яча, кожний з яких можна назвати “воротарським”, а на другий тайм у “рамку” “Кардиналу” повернувся більш досвідчений Дєнюжкін.

“Сухим” він протримався трохи більше шести хвилин, до удару Пічкурова з дуги в нижній кут воріт. Після цього і в “Енергії” відбулася заміна на останньому рубежі – Ільків замінив граючого до цього всі матчі Лисенко. За час, що залишився у молодого голкіпера “Енергії” знайшлася робота, і в кількох епізодах він заслужив законні аплодисменти своїх партнерів по команді на лаві запасних. До фінальної сирени Тригубець і Струк довели рахунок до більш ніж переконливого, а Ільківу за 4 секунди до сирени все-таки довелося одного разу дістати м’яч із сітки.

Матч за 3 місце. “ЛТК” (Луганськ, Україна) - “Рекорд” (Бельсько-Бяла, Польща) - 1:3.

Фінал. “Газпром-Югра” (Югорськ, Росія) - “Іберія Стар” (Тбілісі, Грузія) - 2:3.

Голи: Лисков (14), Робіньо (39) - Аугусто (14-з пенальті, 18), Лусіо (33).

Своїми враженнями від турніру поділився президент МФК “Кардинал-Рівне” Володимир ВАЛЯВКА:

- Як ви оцінюєте виступ своєї команди на “Кубку Львівщини”?

- З точки зору результату, то він є негативним - ми могли посісти вище місце. Але у команди не було конкретного завдання. Ми переглянули можливості тих футболістів, які грали у нас торік. Їхніми діями на майданчику я задоволений. Окрім того, переглянули новачків, які в нас були на перегляді і зробили певні висновки.

З точки зору спортивних результатів - українські команди на цьому турнірі виступили невдало. Отже, виходить, що рівень нашого футзалу у порівнянні з минулим роком знизився. Кожна команда переслідувала на “Кубку Львівщини” свої завданні, але це тривожний дзвінок. Можна сказати, що з українських команд лише “ЛТК” зіграла позитивно. У цієї команди прогрес помітний навіть неозброєним оком.

- Ваша думка про організацію турніру?

- Турнір пройшов на досить високому рівні. Хіба що участю команди першої ліги, на мій погляд, трошки був послаблений загальний ігровий рівень змагань. Особисто в мене були питання до якості суддівства. Звичайно, турнір такого рівня потрібен й надалі. Нам би у свою чергу хотілося, щоб він був ще вищого рівня, але тоді може постати питання, чи отримає на нього запрошення “Кардинал”. Адже тоді, щоб грати в турнірі, нам доведеться підвищувати свій ігровий рівень і виконавську майстерність.

- Які завдання стоятимуть перед командою у новому сезоні?

- Враховуючи наші реалії, завдання в чемпіонаті буде однозначне - грати у плей-офф. Це означає бути в першій четвірці. Таке завдання ми ставитимемо, а там вже, як пощастить.

23.08.2012


Переглядів: 977

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21182)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14558)
• Допомога під час карантину [967] (14481)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14319)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14132)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14007)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13978)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13969)
• Живи до ста! [965] (13952)
• Бюджет і ми… [965] (13888)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13754)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13664)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13660)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13606)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13216)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13189)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (481)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (72)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Тонкощі заварювання кави (65)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (65)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (63)
• Небезпека вологих серветок (61)
• Часникові стрілки корисніші за часник (60)
• Особливості вживання видів води (60)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (59)
• А ваш шампунь безпечний? (57)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (55)
• Нецукровий діабет (52)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (47)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"