Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №573 від 18.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Точка зору

Якщо “Свобода” не пройде до парламенту - можуть пропасти усі віддані опозиції голоси

Сьогодні, коли режим Януковича докладає всіх мислимих і немислимих зусиль, аби не допустити “Свободу” до парламенту, громадські діячі та політики, які навіть не належать до ВО “Свобода”, але які розуміють масштаби загрози для України, звертаються до українців із закликом підтримати на виборах Всеукраїнське об’єднання “Свобода”. У деяких із цих закликів наголошено, що коли список “Свободи” не пройде до парламенту - пропадуть усі віддані опозиції голоси, а режим Януковича на довгі роки укріпиться в Україні.

Мирослав Симчич - легендарний сотенний УПА, політв’язень, який більше 32 років провів у тюрмах і концтаборах. Його “Березівська” сотня у січні 1945 року під Космачем знищила каральний батальйон енкаведистів на чолі з генералом-майором Сергієм Дергачовим. “У нас сьогодні, кажуть, близько 200 партій. Але серед таких, які думали б про державу, я бачу тільки одну, ще не дуже сильну, однак таку, яка має ідею побудови української держави, - це партія “Свобода” Тягнибока. За цю партію я голосую, на них я надіюся. …Пригадую, торік 9 травня найшло багато наволочі і не було кому дати їм відпір. Одна лише “Свобода” піднялася, а з нею мешканці міста… За це я їх поважаю та підтримую. І підтримуватиму доти, доки буду живий, бо ці люди думають про державу. Людей, що дбають про свою країну і борються за неї, завжди було мало. Але якщо ми їх підтримуватимемо, вони зростуть і зроблять нашу державу такою, за яку боролися століттями - від Київської Русі до визвольної боротьби УПА і по сьогодні. За цю ідею віддали своє життя мільйони найкращих дочок і синів. Я переконаний, що “Свобода” прийде до влади і в нас буде Українська Україна”.

Народний депутат України 6-го скликання, член ВО “Батьківщина” Юрій Гнаткевич у своїй заяві наголошує: “…Кожен український виборець, який не підтримує нинішню владу, мав би вже зараз подумати, як йому правильно підтримати опозицію. Якщо “Батьківщина” чи “УДАР” отримають на кілька мандатів менше, великою бідою для України це не стане, але якщо “Свободу” “притримають” - це стане трагедією для всієї опозиції, а отже, для всієї української національної перспективи”.

Народний депутат України, “польовий командир” помаранчевого Майдану Володимир Філенко: “Україна опинилася на останній межі, і дуже важливо, щоб у парламенті було хоча би півсотні ідейно вмотивованих людей, які точно стануть горою за Україну. Ці хлопці й дівчата, я впевнений, будуть захищати Україну. …Проголосуйте за “Свободу” у Харкові, Полтаві, Одесі, Львові - на всіх теренах, щоб підтримати націоналістичне об’єднання. Я звертаюсь до всіх своїх прихильників і симпатиків, які мене знають і мені довіряють; я персонально звертаюся до своїх земляків на Харківщині - в цій ситуації дуже важливо, щоб “Свобода” зайшла в парламент. Якщо вона не пройде - буде дуже тяжко…”.

Міністр економіки опозиційного уряду, один із найфаховіших економістів України народний депутат Олександр Бондар: “Якщо “Свобода” не проходить до Верховної Ради за списком - про жодну опозиційну більшість говорити не можна, не буде навіть 150 голосів, аби заблокувати зміни до Конституції”.

Поет, перекладач, літературний критик, громадсько-політичний діяч, Герой України Дмитро Павличко: “У нас сьогодні не опоненти, а вороги, які хочуть потоптати українську державність. Бо той, хто забирає від нас церкву, мову, то значить - забирає землю. Бо мова - це земля, це територія, це душа, це минуле і це майбутнє наше. Тому я буду чекати голосу “Свободи”, я буду вітати “Свободу” в нашому парламенті. Я хочу, щоб вона там була. І я звертаюся до людей, які мене чують, - голосуйте за “Свободу!”.

Тележурналіст, екс-ведучий програми “Гроші” Олег Дейнека у передачі на телеканалі “ТВі” говорить так: “Не підтримую жодного політичного табору. Але можу вам сказати, що насправді “Свободи” бояться. Влада боїться “Свободи” - це факт. Я думав, що “Свобода” є таким більш провладним проектом, так мені здавалося. Але те, що йде знизу, принаймні у Хмельницькому, Тернополі, у Львові - це насправді дуже серйозна сила, і її бояться. Це факт”.

Почесний президент Національного університету “Києво-Могилянська академія” В’ячеслав Брюховецький в інтерв’ю “Голосу Америки” зазначає, що голосуватиме за “Свободу”, попри те, що ідеологію цієї політичної сили не розділяє. “Це буде структурована партія, яка не перебігатиме з однієї партії в іншу. Така партія повинна бути для противаги Партії регіонів”.

Член ВО “Батьківщина” народний депутат Анатолій Гриценко: “Тягнибок точно не проголосує за обрання Януковича в парламенті, за ринок земель і не піде на те, щоб президента залишити недоторканним. Також “Батьківщина” і “Свобода” чітко заявили - ми проголосуємо за імпічмент президента, а от Кличко промовчав…”

27 вересня письменники-перекладачі, лауреати літературної премії імені М.Рильського Сергій Борщевський, Олег Жупанський, Олекса Логвиненко, Віктор Шовкун та Юрій Попсуєнко звертаються до українських читачів із закликом підтримати “Свободу”. “Ми віримо, що депутати-свободівці не зганьблять себе політичним “тушкуванням” і не переводитимуть національні багатства в офшори. …Ми не нав’язуємо нікому свого вибору, але звертаємося до своїх читачів: якщо ви вірите нам як письменникам, замисліться, будь ласка, що спонукало нас цей вибір зробити”.

Ройовий УПА Фотій Володимирський напередодні 70-ї річниці Української повстанської армії зазначив: “Ми, упівці, боролися проти поневолювачів України - більшовиків, німців, поляків, мадярів. І ми боролися, аби показати світові, що є така нація, яка може мати свою державу. Ми підтримуємо одну націоналістичну партію - “Свободу”. Бо вони є націоналісти, а націоналісти для України - це все”.

Відомий мовознавець, автор підручників з української мови, перекладач, громадський діяч, лауреат Премії імені Б.Грінченка, голова Київського міського об’єднання ВУТ “Просвіта” ім. Т.Шевченка, Заслужений діяч науки і техніки України Іван Ющук: “Багато хто хоче потрапити у Верховну Раду, але більшість, як я розумію, - з меркантильних міркувань. Верховну Раду розглядають як дуже прибуткове місце. Всеукраїнське об’єднання “Свобода” таких меркантильних міркувань немає. Цими людьми рухає почуття патріотизму, почуття відповідальності - перед українцями насамперед”.

Президент Історичного клубу “Холодний Яр”, редактор газети “Незборима нація”, лауреат літературної премії ім. Михайла Стельмаха Роман Коваль: “Національно свідомі українці повинні не тільки голосувати за “Свободу”, але й подякувати цим хлопцям - і дівчатам теж! - що дали нам можливість проголосувати за тих, до кого лежить наше серце, кому віримо і кого хочемо бачити при владі.

Сьогодні треба не тиху і скромну опозицію, а буйну і справедливу у своїй агресивності до ворогів українського народу.

Навіть поступові українські патріоти, які хотіли б мирно перебрати владу у бандюковичів, розуміють, що їх можуть захистити тільки хлопці зі “Свободи”.

Скажу зовсім не радикальні слова: кожен українець, який хоче жити в Українській Україні, а не в Малоросії, повинен віддати голос за “Свободу”. Повторюю: кожен! Тільки в мажоритарних округах, де немає представника “Свободи”, варто голосувати за Об’єднану опозицію”.

Народний депутат України 4-го та 5-го скликань, член Президії української всесвітньої координаційної ради Євген Гірник: “Україною править неукраїнський режим, який перетворює країну на “малоросійську губернію”. Лише проходження “Свободи” до парламенту може дати результат, дійсно перспективний для України.

Люди, які об’єдналися навколо “Свободи”, вже довели, що вони можуть зупинити ворогів України. Бо зупинили комуністів у 80-х, зупинили “кучмістів” під час Помаранчевої революції. Під час акцій на захист української мови біля Українського дому реально зупиняли бійців спецпідрозділів саме українські націоналісти.

“Свобода” нині - центр кристалізації і центр опору українства, а затим - і його наступу. Тим більше, можливо, вони - єдина партія, що виступає під національним синьо-жовтим прапором”.

Письменники, видавці, громадські діячі Віталій та Дмитро Капранови: “Ми хочемо, щоб у парламенті з’явився український спецназ і ми сподіваємося, що таким спецназом може стати “Свобода”. Співпраця зі “Свободою” дуже складна на цьому шляху, але сьогодні з дороги треба прибрати дохлу коняку і в парламенті потрібні радикали. Вони мають скласти противагу російським фашистам, які були і будуть представлені у парламенті.

Нагадаємо також, що незалежні експерти - організація “Євро-патруль” - визнали програму ВО “Свобода” найкращою серед усіх виборчих програм. Фахівці називають її найбільш ґрунтовною порівняно з іншими, з ясною структурою, чіткою ідеологією та стратегією дій.

18.10.2012


Переглядів: 868

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21068)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14380)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13878)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13852)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13116)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13098)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (804)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (75)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (67)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"