Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №637 від 01.01.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Астрологія

2014 рік

2014 рік

Зеленого (Синього) Коня

Який він, Зелений (Синій) Кінь? Кому піде назустріч у виконанні бажань? А може бути, чийсь характер здасться йому дивним або чиїсь вчинки неприйнятними.

Кінь - трудолюбивий, витривалий, енергійний. Ця тварина відмінно відчуває себе в колективі, завжди вміючи зберегти в ньому особисту свободу. А ще не можна забувати, що стихією 2014 року є дерево, і тому це буде рік Зеленого (Синього або Дерев’яного) Коня. Означає це, що до особистих рис характеру символу додаються ще й особливості стихії: міцність, сміливість, щирість. І, звичайно ж, готовність протистояти несправедливості і життєвим бурям.

Отже, східний гороскоп на 2014 рік стверджує досить виразно: у рік Зеленого Коня рухатися до поставлених цілей потрібно терпляче, але наполегливо, за все братися з душею, але діяти методично і за планом. Свої зусилля бажано розподіляти адекватно і не братися за все і відразу. Східні астрологи переконані: Кінь оцінить вашу порядність і готовність прийти на допомогу слабкому, нужденному або ображеному. Тому не варто бути егоїстом в крайній формі і йти вперед, не розбираючи способів і засобів.

2014-ий може висунути на політичну арену компетентного і порядного громадського діяча. І, можливо, ми отримаємо чимало прекрасних прикладів успішної діяльності великих колективів (у будь-якій сфері діяльності). Час правління Зеленого Коня триватиме з 31 січня 2014 року до 18 лютого 2015 року. Будемо готуватися до зустрічі нового Господаря року.

А кому, як і в чому пощастить, читайте в східному гороскопі на 2014 рік.

Загальний гороскоп

Далеко непростий 2014-ий надасть кожному шанс обрати свій шлях самовдосконалення, реалізації талантів і давно запланованих цілей. Оскільки символом 2014-го буде Кінь - уособлення шляхетності, природньої грації, швидкості, завзятості, витривалості, то для представників всіх 12 знаків цей час сприятливий для досягнення всіх сподівань.

Непрогнозовані повороти подій цього періоду для більшості виявляться важким випробуванням. Специфічна особливість року - формування таких обставин, які змусять людство зімкнути свої ряди, об’єднати зусилля.

Кінь має намір випробовувати на міцність всіх спільно і окремо. Згідно гороскопу на 2014 рік пройти перевірку зможуть тільки ті, хто вчасно консолідував сили, приготувався легко сприймати раптові повороти долі. Подібним людям пощастить мати задоволення з неймовірних пригод, здобути чудесний, незрівнянний досвід.

Щиросердні люди будуть щедро винагороджені справедливим Конем - їм гороскоп на 2014 рік обіцяє неодмінний постійний супровід фортуни в усіх сферах життя. Сильним, цілеспрямованим особистостям саме час проявити свою яскраву індивідуальність, вдосконалити соціально-значущі якості, ділові здібності.

Китайський східний гороскоп говорить, що найгірше справи будуть у недоброчесних, лицемірних, брехливих членів суспільства, аферистів і пройдисвітів, які віддають перевагу поживі за чужий рахунок. Кінь володіє гострим розумом, правдивий, чесний, не шанує неохайність, підлість, ницість.

Як уникнути фінансових негараздів і припинення відносин з дорогими друзями, шанованими компаньйонами, об’єктом полум’яної любові? Поради дасть вам гороскоп за знаками зодіаку на 2014 рік. Талісман року строгий, але не злий, не мстивий, тому готовий забезпечити вам сприяння і заступництво, якщо ви від усього серця розкаєтесь в помилках, неправильних кроках. Деяких на цьому складному етапі очікують чудові перспективи, наприклад, для Скорпіонів і Овнів рік буде насичений, різноманітний, успішний.

ОВЕН

У вас “прибуде сила”, як говорили герої одного твору. І тільки ця ваша сила, терпіння, стійкість і сміливість будуть запорукою позитивних змін.

Зрозуміло, що при починаннях завжди не вистачає досвіду, тому ніхто не гарантує відсутності труднощів і проблем, принаймні, у першій третині року. Ці труднощі будуть пов’язані з адаптацією, підлаштовуванням під новий світогляд і нові події. При цьому потрібно розуміти, що ця третина року найважливіша - саме в цей час закладатиметься фундамент майбуття. Максимальних результатів і здебільшого позитивних ви досягнете у сфері вашої соціальної реалізації: в роботі, бізнесі, кар’єрі. У вас може помінятися вид бізнесу, структура його, сфера тощо. З самого початку року ви змінюватимете цю сторону свого життя, щоб пізніше, ближче до середини року, вже все стало більш стабільним і рівним - у новому колективі, в новій оселі, з новим товаром тощо.

До середини року вам потрібно не розслаблятися, а продов­жувати працювати. Вам потрібно закріпити попередні успіхи і допрацювати, позакривати теми, які залишилися не закритими. Теми залишаються ті ж - робота і кар’єра. Багато хто з вас може, не закріпивши свого становища, втратити його. Не варто покладатися на удачу - потрібно продовжувати працювати.

Підсумки року ви підводитимете, як і годиться, наприкінці 2014 року - в листопаді-грудні. Ваші підсумки будуть не тільки в розумі, а й на банківському рахунку, у гаманці. “Закриваючи” рік, загалом ви будете задоволені - буде приємне відчуття від виконаної роботи і задоволення від заробленого. Постарайтеся добре відпочити наприкінці року - ви заслужили й заробили це. Зірки рекомендують відпочити десь далеко від дому - чим далі, тим краще.

ТЕЛЕЦЬ

Однією з головних тем 2014 року буде сімейна тема, будинок, домашнє вогнище. Ви доведете до кінця всілякі домашні справи: переїзди, ремонти, будівництво тощо. Навіть відпочинок цього року повинен бути сімейним.

У перші 2-3 місяці року матимете проблеми на роботі, що в підсумку не принесе належного заробітку. Доведеться витратитися, адже кошти надходитимуть в обмеженій кількості, а регулярні платежі ніхто не відміняв. Проте за наявності друзів, близьких завзятість і непохитність зроблять справу, і ви зможете досить легко вийти зі скрутного становища.

У середині 2014 року постраждають ваші особисті стосунки. Доведеться переглянути сімейні цінності, змінити погляд на своє місце у взаєминах і місце в них вашого партнера. Численні стереотипи і упередження будуть безнадійно втрачені. Це інколи буде боляче, адже ви втратите частину себе. Хоча цей процес вкрай необхідний для майбутнього зростання і розвитку. Також можете реально втратити чи просто припинити дружні стосунки з кимось із близьких друзів чи однодумцями. Але наприкінці серпня та на початку вересня ситуація у вашому житті зміниться на більш позитивну і непідвладну змінам. Зможете зітхнути вільніше і на повні груди. Старі стосунки залишаться в минулому, де і партнери, які не змогли, чи не захотіли йти з вами вперед. Не варто шкодувати - це лише частина нашого життя.

Восени-взимку 2014 року ви з мінімальними втратами подолаєте багато поточних проблем, сплануєте зустріч Нового 2015 року та увійдете до нього з новими людьми, новою роботою і новими друзями. Також ви будете задоволені станом свого здоров’я.

БЛИЗНЮКИ

Вам не варто сподіватися на удачу - “на Бога надійся, а сам не зівай”, - якщо ви не поворушите пальцем, то нічого не збудеться. Вам потрібно керуватися в житті людяними принципами, а не грішними мотивами. В іншому випадку будуть проблеми - втрати і кризи.

На початку 2014 року - взимку - на вас чекають труднощі в особистих взаєминах. Це настільки поглине вас емоційно, що позначиться на вашій професійній діяльності. Найбільше постраждають представники Близнюків, зайняті у сфері надання послуг та консультацій: лікарі, юристи, працівники сфери обслуговування - стилісти, візажисти та інші професії. Виправити проблеми можна, тільки налагодивши особисте життя, чим ви і будете займатися в перші місяці року.

Разом із весняним сонечком весна принесе гармонію у життя. Ви почнете виходити з професійної кризи, активізуються клієнти і покупці послуг тощо. Особисте життя перестане викликати питання.

Влітку до вас підкрадеться інша напасть - проблеми зі здоров’ям. У вас знизяться захисні сили організму, що призводитиме до запальних проблем у верхніх дихальних шляхах.

Починаючи з осені, зростає ваш потенціал і життєва активність. Ви станете сильнішими, більш значущими, відчуєте прилив енергії, що негайно позначиться на положенні на роботі і на заробітку. Потрібно максимально використовувати можливості цього періоду - запланувати і розпочати важливі проекти і справи.

Взимку стан ваших справ буде логічним продовженням періоду осені. Якщо ви заклали фундамент, то в Новий рік ввійдете з позитивним балансом.

РАК

Вам потрібно з самого початку року будувати далекосяжні плани, правильно розраховувати свій час і ресурси. Інакше, перестаравшись або “недостаравшись”, можна наприкінці зими увійти в якусь кризу у роботі та професійних справах. При позитивному розвитку ваших справ ви отримуєте гарний результат у вигляді бонусів, премій, зростання кар’єри.

Навесні - на початку літа в особистих стосунках відбувається певна пауза. Потрібно зупинитися і проаналізувати, зрозуміти - що і куди рухається, чи у вірному напрямку тощо. Тобто навести порядок в особистих стосунках, але не авралом! Якщо ви все зробите правильно, то влітку цього року ваші взаємини, витримавши навантаження і хвилювання, стануть стабільними, вселять надію в завтрашній день і банально радуватимуть, як і раніше. Потенціал однозначно великий. І тут головне, не робити помилки, за які буде соромно перед собою, а не тільки перед іншими.

Друга половина року принесе остаточну стабільність у робоче середовище. Важливо тут зберегти той стан, те відчуття, яке ви відчуватимете у цей період. Це час зародження вашого майбутнього - люди, ситуації, які відбуватимуться з вами, і які зустрічатимуться на вашому шляху, незабаром відіграють у вашому житті важливу роль. Прислухайтеся, придивляйтеся - ким виявиться об’єкт вашої уваги.

Пізньої осені можливий гострий конфлікт із начальством. У відношеннях із цими особами треба пройти певну грань, як “точку неповернення”. Потрібно до кінця пройти шлях і не здаватися. Тоді наприкінці 2014 року конфлікти та інциденти будуть вичерпані.

В останній місяць року ви можете злягти. Причина критиметься у системі травлення.

ЛЕВ

В цілому 2014 рік буде роком покращання або розквіту вашого особистого життя. З самого початку року постарайтеся контролювати свої бажання і потреби. Одним словом, будьте щедрі і великодушні.

У перші місяці року багато хто з вас відкриє у собі додаткову грань свого великого таланту. Головне - не соромитися своїх бажань і не боятися прославитися недосвідченим і смішним.

Навесні вам доведеться попрацювати на славу - на вашій роботі, у вашому бізнесі будуть свої складності й труднощі, які вам доведеться терміново вирішувати. Ці гострі проблеми закінчаться якимось застоєм, тупиком у розвитку. Ви будете дуже стривожені і дезорієнтовані. Головна проблема - нерозуміння керівництвом того, що відбувається, ваші конфлікти і протистояння з начальством. По можливості потрібно міняти людину на цій посаді - “риба гниє з голови”. Якщо ви сам собі господар, то у вашому випадку на роль начальника претендуватимуть всілякі контролюючі органи і служби. Будьте заздалегідь готові до неприємностей і перевірок. Але, хвала Всевишньому, з приходом червня-липня ситуація зміниться і перестане бути такою гострою.

З початку другої половини року у вашому житті реально відчуватиметься підвищена увага від представників протилежної статі. Весь рік, як уже зазначалося, буде приємним і щасливим у сенсі особистих стосунків. А з його середини настане максимум цього приємного періоду.

Велика частина осені і кінець 2014 року принесе у ваше життя більшу стабільність у бізнесі, хоча чекати на щось грандіозне і якогось прориву вгору не доводиться. Особисте життя розвивається, на роботі все спокійно - що ще потрібно для відчуття щастя і спокійного входження в новий 2015 рік?

ДІВА

Практично весь 2014 рік змусить вас проявляти самостійність і незалежність. У роботі ви зіткнетеся з побоюванням і обережністю колег і партнерів, які боятимуться ризикувати. Тому важко буде досягти приголомшливих результатів. Ідеї та плани будуть сприйняті оточуючими, як найдурніші і божевільні. Але не прислухайтеся до них. Йдіть до мети - впевнено і прямолінійно, незалежно від перешкод. Вам допоможуть здоровий глузд і критичність, аж до в’їдливості. Якщо ви закладете вірний фундамент в особистому житті, то отримаєте стовідсоткову віддачу. Найкращий час для успішного вирішення особистих питань - перше півріччя 2014 року.

Навесні дуже вдалий час для вирішення ваших фінансових питань. Повернуть борги, розрахуєтеся з кредитами, боргами, декому підвищать зарплату, виплатять премію тощо. Але не варто бездумно витрачатися - краще відкладати і збирати на щось серйозне. Влітку трохи “підкачає” здоров’я. Буде важко реалізовувати плани і наміри. Йдеться про загострення захворювань травного тракту - коліти, ентероколіти тощо. Підготуйтеся - відвідайте гарного лікаря-дієтолога і розробіть стратегію харчування з урахуванням сезонних фруктів, ягід, овочів. Проблема загостриться, але ненадовго, при правильному підході до її усунення.

Восени 2014 року намітиться невеликий конфлікт із представниками протилежної статі. Грунт - ревнощі з вашого боку. Вам потрібно буде навчитися контролювати прояв своїх емоцій. Пізня осінь - зима 2014 року принесе у ваше життя перепочинок - численні негативні моменти підуть практично назавжди - ви, нарешті, спокійно зітхнете і розслабитеся, готуючись до зустрічі Нового року.

ТЕРЕЗИ

Перша половина року буде складною у взаєминах, у деяких дійде до розривів. На початку літа вирішиться багато питань у цій галузі, але доведеться сконцентруватися на новому - нові тенденції у стосунках або нові партнери. Доведеться переглянути свою поведінку, подумати над вчинками. Гарний час для зростання свідомості, для переосмислення життя.

Весна 2014 року буде дуже сприятливою для людей, які займаються підприємництвом і власним бізнесом. Якщо деякі з вас ще не стали підприємцями, то зірки настійно радять вам завести власну справу. Складнощі в бізнесі очікують наприкінці осені, та й то з вашої вини - лінь і пасивність не приведуть ні до чого хорошого. У цей час все буде чудово в особистих взаєминах - багато хто укладе шлюб або просто стане щасливим, знайшовши свою половинку.

Друге півріччя 2014 року обіцяє бути в міру стабільним і рівним, дуже гарний період року. Окрім успішності в сенсі кохання і роботи на вас чекає хороше здоров’я. У багатьох навіть старі хронічні хвороби з гострих фаз перейдуть у ремісію. Але дехто і в цей період примудриться захворіти - це будуть ті, хто не дотримується мінімального режиму та інших лікарських рекомендацій і жахливо ставиться до здоров’я.

Починаючи з середини осені, знижується ваша працездатність. Рівною залишиться лише сфера взаємин. Буде помітним зниження темпів виробництва, обсягу “продуктів”, видаваних вами “на гора” тощо. Це буде помітно не тільки вам, звичайно, а й керівництву. Як наслідок, наприкінці осені чекайте на неприємні розмови з начальством. Постарайтеся не втратити підтримку і повагу хоча б від колег і товаришів по службі.

СКОРПІОН

З самого початку року потрібно звертати пильну увагу на стосунки на роботі - з колегами, підлеглими, товаришами по службі. Для того, щоб ви були впевнені в своєму тилу, щоб у вас все виходило і щоб ви стали гарною командою, над усім цим треба працювати.

Навесні 2014 року зверніть увагу на своє здоров’я. Йдеться про хребет, особливо його поперековий відділ. Можливо, буде якась травма або просто перенапруження в цій області. Не варто носити тяжкості і брати на себе навантаження більше звичайного. Також проблеми може спровокувати ваша неуважність і зневага до техніки безпеки на робочому місці.

Водночас можливі зміни “статус-кво” у сфері ваших особистих стосунків. Ці зміни можуть бути дуже кардинальними і ключовими. Головне - спокійно вам не буде, і після цих подій світ для вас колишнім вже не залишиться.

Максимальна кількість проблем і конфліктів у парах, у шлюбі спостерігатиметься на початку осені наступного року. Більше всіх постраждають ті, чий стаж стосунків невеликий - нещодавно познайомилися, молодята тощо. Якщо ви в парі досить давно, то цей “вітерець” зірве з вашого “дерева” тільки “пару листочків”.

У середині осені ви входите в нетривалий час стабільності, рівності, постійності. Це стане періодом осмислення, перегляду цінностей, що стосуються роботи та розвитку.

А останні кілька місяців року будуть досить напруженими в роботі та бізнесі. Додадуться проблеми зі здоров’ям, швидше за все, серцем і судинами. Вам потрібно знову не відволікатися, не фонтанувати новими ідеями, а закріпити старе. І спланувати рух вперед у новому році.

СТРІЛЕЦЬ

2014 рік дозволить багатьом із вас змінити своє життя на краще, втілити в реальність те, про що давно мріялося і чого бажалося. Все погане, що може трапитися, буде зведено до мінімуму, особливо в першому півріччі. Постарайтеся спланувати все важливе на перші шість місяців року - вам буде досить легко досягти бажаних результатів.

Зима-весна 2014 року буде найбільш вдалою у багатьох сферах життя. Ваші плани втілюються в життя, вас люблять і поважають, видимих проблем із фінансами і здоров’ям немає. Єдине - у квітні-травні зверніть увагу на своє травлення, вірогідні харчові отруєння та інтоксикації. Наприкінці весни в якомусь власному соціальному проекті ви будете дуже задоволені результатом, але в жодному разі не варто розслаблятися і “спочивати на лаврах”. Займіться розробкою стратегії і плануванням ваших майбутніх цілей. В середині літа ви відчуєте неприязнь, заздрість з боку близького оточення на роботі. Зверніть увагу на взаємини в колективі.

З кінця літа життя вносить свої не зовсім приємні корективи, в першу чергу, трохи постраждає ваше здоров’я. Дадуть про себе знати старі, часом забуті проблеми із суглобами, особливо ніг. Порада лише одна - берегти себе.

Пізньої осені з боку зовнішнього світу відчуватимуться “палиці в колесах” у вашому бізнесі або роботі. Головне - бути внутрішньо готовим до різких змін напрямку руху.

Наприкінці року такі неприємності можуть розхитати ваш нервовий стан, дуже ймовірні синдром втоми і нервове перенапруження. Зірки рекомендують в останні два тижні грудня відпочинок і байдикування.

КОЗЕРІГ

Цього року ви - фаворити долі. Розташування небесних тіл Сонячної системи для представників цього знака обіцяє благо, розквіт, стабільність і гармонію. Але для цього потрібно докласти максимум зусиль і праці. Біля вас будуть люди, приятелі, знайомі, кохані, на яких ви зможете покластися, які вас любитимуть, цінуватимуть і поважатимуть.

Перші кілька місяців будуть найскладнішими у цьому приємному періоді. Увімкніть ваш вроджений цинізм, “холодний розум” і рухайтеся до мети на всіх парах - вона близько, тобто контролюйте свої бажання і більше керуйтеся словом “треба”. Благо, підтримку ви матимете.

Весна, як і годиться, принесе істотне поліпшення взаємин - самотні познайомляться, ті, хто в парі - помиряться або ж підуть “під вінець” - кожному своє. Постарайтеся у стосунках зайве не поранити близьку людину своєю консервативністю і категоричністю, і тоді прихильність зірок вам забезпечена.

Влітку на вас чекає єдиний недолік року - зіткнення з дурістю керівництва. Знайдіть серед товаришів по службі однодумців. При цьому фінансове становище, зростання добробуту, який розпочався з початком року, практично не постраждає. Цей рік благоволить таким категоріям професій: лікарям, педагогам, консультантам, а також працівникам “пера” - журналістам, письменникам.

Осінь-зима надасть вам можливість і ресурси для реалізації найсміливіших і наймасштабніших проектів. Ви повинні максимально викластися, і тоді ввійдете у 2015 рік із дуже великим запасом сил, натхнення та оптимізму. І в останній тиждень грудня зірки рекомендують виїхати подалі від дому, туди, де ви ніколи не були, але завжди мріяли побувати.

ВОДОЛІЙ

Цей рік принесе Водоліям великий потенціал успіху - обставини будуть на вашому боці. Залишилося зовсім небагато - зробити невелике зусилля з вашого боку. Перше півріччя буде досить успішним часом, але не без “скелетів у шафі”. Вам потрібно багато працювати, зосередившись на найважливішому, не розмінюючись на дрібниці, весь час коригуючи мету і засоби для її досягнення. Інакше, розслабившись, ви дуже сильно постраждаєте: з-під носа піде важливий проект, ваш відділ розформують, ви втратите важливе джерело доходу тощо.

Підвищена увага буде потрібна навесні цього року, особливо важливо, з ким і про що ви говорите. Травень буде дуже творчим місяцем. Багато хто з вас розпочне нові важливі проекти. Головна вимога тут - масштабність і націленість на покращання життя оточуючих.

Влітку починається певна фінансова криза. Однією з причин буде неправильне планування. Порада зірок - змінити комерційного директора або бухгалтера. У коханні в цей період на вас чекає стабільність і гармонія. У найближчому майбутньому ситуація не зміниться.

Восени вам вдасться уникнути багатьох труднощів у роботі, завдяки лише більш копіткій праці раніше. Але якщо база не створена, то вам буде “несолодко”. У цьому періоді існує позитивний момент - у вас відбудеться зміна в строю однодумців. Слід зауважити, що можливі проблеми з обміном речовин. Вам знадобиться консультація досвідченого дієтолога.

Наприкінці року чекайте на ряд приємних сюрпризів - здоров’я покращиться, вас любитимуть, під ялинкою - купа подарунків і “чарка горілки на столі”.

РИБИ

Сприятливий рік в усіх сферах життя. Реальна можливість досягти потрібних висот і результатів в короткі терміни. Перше півріччя буде сприятливим у фінансовому сенсі. Єдині серйозні витрати, які можуть бути в цей період - це витрати на здоров’я, причому здоров’я не власне, а близьких і коханих людей.

Навесні цього року зірки начебто байдужі до вас - життя рівне, без особливих спадів і підйомів. А ось літо запам’ятається вам надовго - планування своїх ресурсів, розробка стратегії бізнесу, швидкий початок реалізації задуманого - все це приведе вас до відчуття образного або буквального запаморочення.

У серпні багато заходів та інших ваших дій будуть порожніми і марними. Вам потрібно сконцентруватися на найголовнішому. До речі, саме ця генеральна лінія у ваших справах дасть в останні місяці року дуже гарний “урожай”. Влітку особисте життя не викликає особливих питань і нарікань.

Осінь 2014 року принесе вам помітний і різкий спад фізичної активності. Це може призвести до хаосу у ваших справах і неслухняності підлеглих. Цей спад дасть про себе знати підвищеною стомлюваністю, надмірною чутливістю до неякісної їжі, хворобами шлунково-кишкового тракту. Не варто в цей період займатися загартовуванням організму і посилювати фізичні навантаження.

Останні місяці року дозволять вам вирівняти стан справ на роботі і в сенсі здоров’я. Все стане на свої місця. Не забудьте подякувати вашій коханій людині, яка була з вами в цей важкий рік. Вона заслуговує на вдячність. Якщо ви самотні, то зірки наприкінці року обіцяють вам знайти вашу другу половинку.

01.01.2014


Переглядів: 972

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21063)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17206)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14462)
• Допомога під час карантину [967] (14376)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14220)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14030)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13905)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13875)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13856)
• Живи до ста! [965] (13847)
• Бюджет і ми… [965] (13782)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13771)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13653)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13564)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13562)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13500)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13111)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13095)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (724)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (80)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (76)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (75)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (73)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (73)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (73)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (71)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (71)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (71)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (70)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (68)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (68)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (65)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (64)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"