|
№666 від 24.07.2014p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню  Салат із сирих баклажанів
Інгредієнти:
2 кг баклажан,
100 мл оцту,
2 ст.л. цукру (із верхом),
150 мл олії,
3 невеликі цибулини,
1 головка часнику,
пучок петрушки або кінзи,
сіль за смаком. Приготування: 2 кг баклажанів помити, порізати кубиками та залити солоною холодною водою на 2 години (так з цього овочу виходить вся гіркота).
Заправка: 100 мл оцту змішати із 2 ст.л.цукру (із верхом), додати 150мл олії. Промиваємо баклажани, добре віджимаємо. Дрібно ріжемо 3 невеликі цибулини, видавлюємо 1 головку часнику. Подрібнюємо пучок петрушки або кінзи. Все змішуємо. Залишаємо не менше ніж на добу. За потреби додаємо сіль. Салат прекрасно зберігається в холодильнику до трьох тижнів. Спробуйте, це незвично та смачно.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|