Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню  Лінцерське печиво
Інгредієнти: 110 гр. масла, 110 гр. цукрової пудри, 1 яйце, 250 гр. пшеничного борошна,50 гр. горіхового борошна, 1 чл. розпушувача, джем. Приготування: збиваємо 110 гр. масла кімнатної температури та 110 гр. цукрової пудри, додаємо 1 яйце, ще раз збиваємо і додаємо 250 гр. пшеничного борошна та 50 гр. горіхового, 1 чл. розпушувача. Все збиваємо 1-2 хвилин до об’єднання тіста в шар. Кладемо тісто в холодильник на 1 годину. Охолоджене тісто тоненько розкатуємо і вирізаємо кружальця так, щоб їх була парна кількість. З половини вирізаємо серединку. Викладаємо на деко і випікаємо 10-12 хвилин, до золотистого кольору при 180° С. Даємо охолонути. Печені цілі заготовки змазуємо джемом, зверху кладемо вирізані кружечки і присипаємо цукровою пудрою.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|