Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №692 від 02.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Травень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Червень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Новини Рівне
QRcode

#Меню-газета

Зефір

Зефір

Інгредієнти: 250гр.яблучного пюре, 400гр.цукру, 150мл. води, 8гр.агар-агару, 1 яєчний білок

Яблука (приблизно 600гр.) миємо, ріжемо навпіл, виймаємо середину, ставимо запікатися до готовності при 170С°. Виймаємо весь м’якуш ще теплим, пробиваємо блендером до однорідної маси. Даємо охолонути.

В холодне пюре додаємо білок і починаємо збивати на великих обертах до тих пір, поки маса не побіліє і не збільшиться вдвічі.

Паралельно ставимо варитися сироп 350гр.цукру і 150мл води, доводимо до кипіння і додаємо 50гр.змішаного із 8гр.агар-агару. Це все на маленькому вогні варимо 7-8 хвилин, в кого є термометр – до 118С°. Якщо немає, то я можна дивитися, коли сироп за ложкою починає тягнуся майже нитками.

Киплячий сироп поступово вливаємо в білкову масу, не припиняючи її збивати, при збивання білка з сиропом маса збільшується в кілька разів. Готова маса має щільну, блискучу консистенцію. Викладаємо її в кулінарний мішок і відсаджуємо зефірки бажаного розміру.

Тепер залишаємо їх на 24 години при кімнатній температурі підсихати. Потім присипаємо злегка цукровою пудрою.

Якщо захочете погратися зі смаками, то половину ваги яблучного пюре замініть на яке бажаєте (125гр.яблучного +125гр.іншого). Якщо отримана суміш не буде густа як 20% сметана, тоді пюре потрібно уварити кілька хвилин.

02.02.2015


Переглядів: 1407

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1225 від 04.06.2025p.




Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23217)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19158)
• Допомога під час карантину [967] (16276)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (16080)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15783)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15676)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15625)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15584)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15579)
• Живи до ста! [965] (15496)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15417)
• Бюджет і ми… [965] (15357)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15290)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15279)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (15095)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (15051)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14868)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14742)

ТОП-15 свіжого номера:

• «Це відзнака всього народу України», – Кличко у Франкфурті отримав престижну премію за права людини (230)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"