Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Білий і пухнастий - Розпушувач для тіста
Рецепт, який зможе зекономити гроші (небагато, але все ж), час (все готово, треба лише використати) і нерви (коли в самий останній момент згадуєте, що чогось для випічки не вистачає). Мова йде про розпушувач для тіста – це просто і зручно, оскільки отримуємо значну кількість (приблизно 100г) цього чарівного порошку, а відколи він згадується мало не в кожному рецепті випічки, це буде доречним.
Отож, беремо 3 ч. л. лимонної кислоти і мелемо її на кавомолці, висипаємо в баночку, що щільно закривається, додаємо туди ж 6 ч. л. харчової соди, 6 ч. л. крохмалю і 6 ч. л. борошна (соду, крохмаль і борошно просіюємо через сито, щоб не було грудочок). Закриваємо банку і все енергійно перетрушуємо. Ось такий він – домашній розпушувач, недорогий та завжди під рукою. Зберігатися він може понад рік. Смачної випічки!
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|