Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Паска з білим шоколадом
Для паски:
500гр.творогу
100мл вершків 10%
100гр.білого шоколаду
100гр.масла
50гр.сухофруктів
1-2ст.л.цукрової пудри Для глазурі:
100гр.білого шоколаду
50мл молока
1ч.л.кукурудзяного сиропу
1ч.л.желатину
Доводимо до кипіння вершки (10%). Подрібнюємо білий шоколад, виливаємо на нього киплячі вершки, розмішуємо до однорідності.Творог пробиваємо блендером до кремоподібного стану (можна протерти через сито). Додаємо шоколадну масу, перемішуємо. Відразу ж додаємо масло кімнатної температури, ще раз пробиваємо блендером. Пробуємо чи достатньо солодке, за потреби додаємо цукрової пудри. Промиваємо і висушуємо родзинки. Додаємо в сирну масу. Викладаємо її в форму застелену марлею на 24 годину. Форма має бути з дірочками, щоб стікала зайва рідина. А тепер готуємо глазур, вона повністю вкриє паску, і вбереже її від висихання. 1ч.л.желатину залити водою і дати набухнути. До білого шоколаду додаємо кукурудзяний сироп (можна замінити медом). Закип’ятити молоко, вилити на шоколад. Розпустити желатин, додати до шоколаду, розмішати. Якщо використовуєте барвник, додавати на цьому етапі. Все пробиваємо блендером. Робоча температура 35-37С°. Паску викладаємо на решітку, виливаємо глазур, чекаємо поки трохи підсохне (хвилин 5), тоді перекладаємо на гарну тарілку, прикрашаємо.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1199 від 18.12.2024p. |
¤ Безпрограшна серія «Вереса» завершилася розгромною поразкою у ЛьвовіПропустивши два швидких м’ячі і ще в першому таймі залишившись у чисельній меншості, «Верес» поступився «Карпатам» у Львові і перервав свою десятиматчеву безпрограшну серію. Ця поразка стала найбільшою за часів відродженого народного клубу і третьою найбільшою для «Вереса» в елітному дивізіоні чемпіонату України....
| | ¤ Cкільки потрібно мити волосся шампунем?Двічі милити голову шампунем – необхідність чи маркетинговий хід? Як насправді правильно мити голову, розповідають експерти....
| ¤ Ботокс для профілактики зморшок: що про це думають медики?Перед тим як у молодому віці почати ін’єкції ботоксу, варто врахувати всі плюси та мінуси і порадитися з лікарем. Бо є нюанси....
| | ¤ Проблеми з пам’яттю:втома, перевантаження чи щось серйозніше?На забудькуватість скаржаться багато: від молодих до людей похилого віку. Спочатку це проявляється начебто в дрібницях, але часто з віком проблема посилюється, і у якусь мить ми розуміємо, що нам важко на себе покластися, так багато витікає, не утримується, розчиняється ніби в повітрі. І тут ми починаємо замислюватися: це просто накопичилася втома і потрібно з’їздити у відпустку, попити вітамінки, чи справа в чомусь суттєвішому? А раптом провали у пам’яті – ознака захворювання? Давайте проаналізуємо, чому пам’ять може нас підводити і що з цим робити....
| ¤ На потягу вдарило струмом: двоє неповнолітніх отримали термічні опікиІнцидент стався 7 грудня близько 20:40 на залізничній станції Верба, що на Дубенщині....
| | ¤ У Рівному запрацювала нова модель громадського транспортуМожна сміливо говорити про те, що з 1 грудня у Рівному почала працювати нова модель громадського транспорту. Так, на вулиці міста виїхали нові автобуси, які курсують за маршрутом 47А. А загалом для зменшення заторів у місті значно зменшилася кількість маршруток малої місткості....
| |
|