Отже, найбільш корисними продуктами були визнані малина, чорниця і суниця.
У ягодах немає жиру, вони багаті вітамінами, антиоксидантами, клітковиною. Ці продукти покращують імунітет і запобігають розвитку ракових пухлин.
Наступні у списку горіхи і боби. Вони також знижують вірогідність розвитку раку, а крім цього захищають від зайвої ваги і цукрового діабету.
Риба, багата жирними кислотами омега-3, корисна тим, що благотворно діє на роботу головного мозку, нормалізує кров’яний тиск і запобігає хворобам серця.
Брокколі і пекінська капуста виведуть з організму токсини, а часник і цибуля підтримають імунітет.
З тваринної їжі найбільш корисними визнані яйця і свіже м’ясо тварин.
Експерти пояснили, що всі вищеперелічені продукти максимально корисні у свіжому вигляді. А якщо потрібно температурна обробка, то вона повинна бути мінімальною.