№767 від 14.07.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета Рулетики з лаваша з куркою і шампіньйонамиІнгредієнти для приготування: лаваш - 3-4 шт., куряче філе - 400 г, шампіньйони - 350 г, сир - 100 г, цибуля - 1 шт., сметана - 200 г, томатна паста - 2 ст. ложки, олія - для смаження, сіль і чорний мелений перець - за смаком, зелена цибуля - для посипання. Як приготувати: Куряче філе відваріть і поріжте невеликими шматочками. Поріжте гриби і цибулю. Гриби обсмажте на невеликій кількості олії до напівготовності (4 хвилини). Додайте в сковороду цибулю і обсмажуйте ще 5 хвилин, посоліть, поперчіть. У сковороду з грибами додайте сметану, обсмажуйте ще 2 хвилини, щоб суміш загусла. Додайте порізане куряче філе і натертий сир (трохи сиру залиште для прикраси), перемішайте. Поки начинка остигає, підготуйте лаваш. Кожен лаваш розріжте на 2 частини. На край лаваша викладіть начинку і скрутіть в рулет. Рулети щільно викладіть у форму. Середини рулетиків змастіть томатною пастою. Зверху посипте сиром і зеленою цибулею. Запікайте в духовці 5-10 хвилин при температурі 180 °C. Готову страву подавайте з салатом зі свіжих овочів.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |