Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №771 від 11.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс здоров'я

Продукти-афродизіаки

Продукти-афродизіаки

Термін «афродизіак» має давнє коріння - слово походить від імені відомої грецької богині Афродіти.

Богиня Афродіта була володаркою незвичайного пояса, який виділяв неповторний аромат - внаслідок чого перед богинею не могли встояти ні звичайні чоловіки, ні безсмертні боги.

Афродизіаки - це речовини, які стимулюють статевий потяг, викликають статеве збудження.

Завдяки цим речовинам посилюється кровообіг, поліпшується обмін речовин, швидко відновлюються сексуальні можливості і життєві сили, помітно збільшується сприйнятливість ерогенних зон людини. І всі ці речовини є в звичайних, доступних кожному продуктах.

Шоколад

Найбільш ефективний — чорний гіркий шоколад із вмістом какао-бобів не менше 70%. Це корисний і приємний афродизіак без побічних наслідків. У шоколаді міститься теобромін і фенетіламіни, які сприяють виробленню так званих гормонів щастя — ендорфінів, та роблять шкіру більш чутливою. Шоколад — незамінний десерт будь-якої романтичної вечері.

Авокадо

Авокадо — настільки корисний і поживний фрукт, що може навіть замінити м’ясо. Великий вміст калію та вітамінів групи В здатен розбудити сексуальну енергію як у жінок, так і у чоловіків. А великий вміст фолієвої кислоти наділяє тіло енергією. Ще стародавні ацтеки помістили його у перелік афродизіаків, називаючи його деревом чоловічої сили.

Селера

Селера підвищує сексуальну активність жінок та чоловіків. Вона багата на вітаміни групи В, РР, Е, С і провітамін А, містить велику кількість мінеральних речовин. Вважають, що лише одна порція салату із селери може замінити пігулку віагри. Але щоб отримати бажаний ефект, селеру не потрібно піддавати термічній обробці, краще вживати її в сирому вигляді. Окрім салатів із селери можна приготувати чудові, вітамінні соки, смузі та коктейлі. Її вважають лідером серед афродизіаків у їжі. Не дарма маркіза де Помпадур любила салат із селери та пригощала ним короля Людовика XV.

Спеції

Ще в Стародавньому Китаї спеції використовували в якості афродизіаків. На сьогодні спеції — незамінний помічник у приготуванні вишуканих страв, десертів чи напоїв. Тут головне — не переборщити. Наприклад, кориця та імбир тонізують і збуджують, а кардамон підсилює сексуальне бажання. «Любовним зіллям», у якому можна поєднати ці всі компоненти, прийнято вважати глінтвейн. Приготуйте його для своєї другої половинки.

Гранат

Гранат містить у собі велику кількість вітамінів, які позитивно впливають на здоров’я людини. Калій, який є у гранаті, має здатність підвищувати статеву функцію. У Стародавній Греції існувало повір’я, що гранат неодмінно потрібно ділити з коханою людиною, тоді відносини будуть сильними і пристрасними. На вечерю можна приготувати м’ясо з гранатовим соусом, легкий салат із зернятками гранату чи просто прикрасити ним десерт.

Банани

Банан — корисний, вітамінний фрукт, що містить ензими, які підвищують чоловіче лібідо. А комплекс вітамінів групи В та калій мають здатність підсилювати сексуальність як у чоловіків, так і у жінок. Перед побаченням можна приготувати собі молочний коктейль із бананом. І смачно, і корисно. А під час романтичної вечері можна розтопити шоколад, полити ним шматочки банана і запропонувати такий десерт своїй половинці.

Мед

Мед — найкращий стимулятор сексуальної енергії у всіх народів та у всі часи. Він має здатність відновлювати та підсилювати сексуальне бажання. Мед чудово поєднується з усіма продуктами, чи то м’ясо, чи то овочі, чи фрукти. Приготуйте м’ясо, мариноване у медовому соусі або простий медовий кексик — і ваша кохана людина буде на сьомому небі від щастя. А на десерт — фруктово-медовий салатик.

Яйця

У курячих і перепелиних яйцях міститься багато білка, який є чудовим сексуальним стимулятором. А велика кількість вітаміну групи В позбавляє від щоденного стресу, який гальмує сексуальне збудження. Цією корисною інформацією володів Генріх IV, який щодня випивав чарку коньяку з яєчним жовтком. На сьогодні існує велике різноманіття приготування страв із цього продукту. Великою популярністю користуються легкі десерти та напої на основі яєчного білка.

Часник

Часник містить багато антиоксидантів, особливо сильним серед яких є алліцин. Це найпотужніший антиоксидант у всьому світі. Він сприяє приливу крові до статевих органів. Голландські вченні навіть винайшли спеціальний спрей, який розпалює пристрасть між закоханими. Цей спрей виготовлений на основі часнику. Ще в Стародавній Греції вважали, що часник змушує жінок закохуватись, а чоловіків бути невтомними. А на Сході й досі прийнято вживати часник перед побаченням. Щоб природний афродизіак подіяв, не обов’язково його їсти безпосередньо перед зустріччю з коханими. Тому що «приємний» аромат може трішки зіпсувати романтичне побачення.

Горіхи

Плоди горіхів зберігають у собі всі концентровані корисні елементи для людського організму. Володіють набором вітамінів А, В, С, Р, білками і вуглеводами. Для підвищення статевої сили рекомендують вживати суміш із різних горіхів та меду. А жінки Середземномор’я досі готують страви з додаванням різноманітних горіхів, які є невід’ємним компонентом їхніх традиційних страв. Вважають, що аромат мигдального горіха приваблює жінок, тому виробники парфумів, озброївшись такою інформацією часто додають у чоловічі парфуми нотку мигдалю.

Фініки

Фініки називають «хлібом пустелі» через велику кількість мінералів, харчових волокон, мікро- та макроелементів і вуглеводів. Це чи не найсолодший афродизіак у світі, який дає силу, збільшує витривалість і покращує статеве бажання. З фініків можна приготувати чимало різноманітних страв. Наприклад, у бедуїнів вправною господинею прийнято вважати ту, яка протягом місяця кожного дня може готувати страви з фініків і жодного разу не повторитись.

Морепродукти

Найвідомішим афродизіаком у світі вважаються устриці, які містять кальцій, залізо, марганець, йод, цинк, фосфор та багато інших корисних речовин. Вони стимулюють вироблення статевих гормонів. Не дарма Казанова, герой багатьох любовних романів, перед побаченням з’їдав не менше 50 устриць. Найкраще устриці проявляють свою дію, якщо їх вживати в сирому вигляді, додаючи сік лимона. Також ефективним афродизіаком є креветки, які майже не поступаються устрицям. Їх можна підсмажити, запекти і просто зварити, подавши з ароматним соусом, наприклад, часниковим.

11.08.2016


Переглядів: 1079

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21063)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17206)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14462)
• Допомога під час карантину [967] (14376)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14220)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14030)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13905)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13875)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13856)
• Живи до ста! [965] (13847)
• Бюджет і ми… [965] (13782)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13771)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13653)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13564)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13562)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13500)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13111)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13095)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (721)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (80)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (76)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (75)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (73)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (73)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (73)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (71)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (71)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (71)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (69)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (68)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (68)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (65)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (64)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"