![]() |
№804 від 06.04.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Пряний оселедецьНа 1 кг свіжомороженого оселедця: 1кг риби 70гр. морської солі КРУПНОГО помолу 1ч.л. суміші перців горошком 1 бутон гвоздики 1 лавровий листок 1 ч.л.цукру 3 лимона 2 цибулини 100мл Нерафінованої олії Спочатку робимо ароматну сіль: перець, гвоздику, лаврушку розтираємо в ступці, додаємо сіль, перемішуємо. Оселедців розморожуємо, миємо, не потрошимо. Насипаємо трохи солі в жабри, залишком суміші натираємо рибу з усіх сторін, викладаємо в скляну ємність черевцями доверху. Залишаємо на ніч при кімнатній температурі, потім ставимо в холодильник на добу і можна пробувати.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |