![]() |
№823 від 17.08.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Готуємо коропа з медом у пивіРиба виходить надзвичайно ніжною, із тонким ароматом хмелю. Під час готування алкоголь випаровується, тому про градуси можете не хвилюватися. Інгредієнти: 1 кг коропа; 50 г вершкового масла; 2 цибулини; 1–2 корені петрушки; 2 морквини; 1 ч. ложка меду; сіль, спеції; 1–2 скл. світлого пива. Приготування: Підготовленого коропа нарізати середніми шматками, видаливши з нього якомога більше кісток. У неглибоку каструлю, дно і стінки якої змащені маслом, укласти шматки риби, нарізані овочі, додати спеції і розчинений у воді мед. Все це залити пивом. Довести суміш до кипіння і варити 6–8 хв. Потім, зменшивши вогонь, варити до готовності риби. Готову рибу укласти на тарілку, прикрасити вареними овочами і зеленню.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |