![]() |
№823 від 17.08.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Цибулеві кільця в пивному клярі – чудова закуска до пива, або серіалуХто бодай раз куштував цибулеві кільця в пивному клярі, знає, що кращої закуски до пива годі й шукати. Приготувати ці ароматні кілечка в хрусткій оболонці під силу навіть новачку. А ще рум’яними кільцями можна прикрасити будь-яку страву до святкового столу. Інгредієнти: 3-4 великі цибулини; 2 яйця; ½ скл. світлого охолодженого пива; ½ скл. борошна; соняшникова олія для смаження; сіль, перець, спеції за смаком.; Приготування: Цибулю нарізати кільцями. Якщо цибуля надто «сердита», вимочити нарізані кільця в молоці впродовж 10 хвилин. Відділити жовтки від білків. Збити жовтки з борошном, пивом і сіллю. Білки збити окремо і маленькими порціями ввести у жовткову масу. Додати улюблені спеції. Залишити кляр настоятися хвилин 15. Якщо цибулеві кільця вимочувалися в молоці, викласти їх на паперову серветку, щоб просушилися. На добре розігріту пательню щедро налити олії. По одному вмочувати кільця у кляр і викладати на пательню. Обсмажувати з обох боків до золотистого кольору. Викладати на паперову серветку, щоб увібрати зайву олію. Подавати з кисло-солодким майонезним або сметанним соусом, або як закуску до пива.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |