Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №824 від 23.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Листопад 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Грудень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Кілька секретів від досвідчених газдинь

Кілька секретів від досвідчених газдинь

Пишна яєчня Досить часто яєчня виходить плоскою і не надто апетитною на вигляд. Професійні кухарі знають один секрет: щоб яєчня була пишною, потрібно додати до яєць 1-2 ложки холодної води і гарненько збити масу.

Прибрати гіркоту з цибулі

Цибуля здатна не тільки довести до сліз, але і пристойно зіпсувати смак салату, як би дрібно ви не намагалися її нарізати. Врятувати ваше блюдо і прибрати гіркоту можна дуже простим способом: після нарізки складіть цибулю в друшляк і обдайте окропом.

Зробити макарони і рис розсипчастими

Через крохмаль, що міститься в рисі і макаронах, ці продукти часто злипаються і при легкому охолодженні перетворюються на неапетитний грудку.

Щоб рис або макарони не злипалися під час варіння, додайте у воду трохи соняшникової або оливкової олії, якщо планується подавати їх гарячими. Якщо ж макаронні вироби або рис будуть використовуватися під час приготування запіканок або інших страв, обдайте їх в друшляку холодною водою відразу після варіння.

Швидко нарізати цибулю

Процес нарізання цибулі ніхто не любить, через те що її досить важко втримати в руках. Але мало хто знає, що якщо під час чищення цибулі залишити хвостики (з боку пір’я), то цибулю можна буде нарізати набагато швидше, тримаючи його за ці самі хвостики. Потім їх просто можна викинути.

Смачний вінегрет

Вінегрет готують, мабуть, в кожній родині. Це корисне і смачне блюдо можна зробити ще смачнішим, якщо додати в нього одну столову ложку молока і одну чайну ложку цукру. Смак стане дуже м`яким і ніжним.

Зберегти колір капусти

Якщо у вашій родині люблять пироги з капустою або будь-які інші страви, що містять цей корисний овоч, вам потрібно знати секрет збереження її гарного кольору.

Нарубавши капусту для начинки, обдайте її окропом, потім залийте на хвилину холодною водою. Відіжміть і смажте або тушкуйте на сковороді. Завдяки цьому простому прийому капуста не стане коричневою.

Чим замінити вино в соусі

Є величезна кількість смачних соусів, до складу яких входить вино. Але багато хто відмовляється від алкогольних компонентів. Однак два шматочки цукру, попередньо розчинені в невеликій кількості оцту, стануть прекрасною заміною білого вина в соусі. Це відмінно підійде для м’ясних і рибних страв.

Зберегти білий колір рису

Щоб рис вийшов білим і розсипчастим, засипайте його тільки в киплячу підсолену воду, додавши кілька крапель лимонного соку або розчиненої у воді лимонної кислоти. Не закривайте посуд, у якому вариться рис. Тільки в цьому випадку він збереже свій ідеально білий колір.

Чим замінити майонез

Якщо раптом закінчився майонез, а ви готуєте страви, які потребують цього соусу, не поспішайте засмучуватися. Замінити майонез можна сметаною, якщо додати в неї розтертий жовток круто звареного яйця і чайну ложку гірчиці. 

Секрет дріжджового тіста

Не беріться ставити дріжджове тісто, якщо продукти для нього тільки дістали з холодильнику. Всі інгредієнти потрібно хвилин на 30 залишити в кімнаті. Дотримання цієї умови зробить тісто більш пишним і прискорить його підйом.

Додати блиск пирогам

Думаєте, тільки промислова випічка, приготовлена ​​професійними кухарями, може апетитно блищати?

Щоб закриті пироги і булочки блищали, перед випічкою їх змащують збитим яйцем, молоком, цукровою водою. Завдяки цьому з’являється апетитний глянець. Найкращий блиск виходить якщо мастити жовтками.

Перевірити свіжість яйця

Якщо ви сумніваєтеся в свіжості яєць, налийте води в ємність приблизно на 10 сантиметрів і опустіть їх туди. Свіжі яйця залишаться лежати на дні. Якщо вспливає тільки один кінець яйця, значить, його потрібно використовувати в першу чергу.

Ніжне м`ясо

Існує величезна кількість маринадів, що додають м’ясу ніжний смак і роблять його дуже м’яким. Один з таких - маринад з ківі. За 2 години до смаження яловичини замочіть її в суміші ківі, приправ і цукру. Але найголовніше - не тримайте м’ясо в такому маринаді довго, інакше ваше м’ясо перетвориться на паштет.

Секрети фаршу

Найсмачніші котлети, деруни та інші страви на основі фаршу виходять набагато смачніше, якщо робити фарш змішаним. Приміром, до котлет можна додати терту сиру картоплю, моркву, а в деруни покласти тертий сир і гірчицю.

23.08.2017


Переглядів: 1265

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1199 від 18.12.2024p.
¤ 
Безпрограшна серія «Вереса» завершилася розгромною поразкою у Львові

Безпрограшна серія «Вереса» завершилася розгромною поразкою у Львові

Пропустивши два швидких м’ячі і ще в першому таймі залишившись у чисельній меншості, «Верес» поступився «Карпатам» у Львові і перервав свою десятиматчеву безпрограшну серію. Ця поразка стала найбільшою за часів відродженого народного клубу і третьою найбільшою для «Вереса» в елітному дивізіоні чемпіонату України....

¤ 
Cкільки потрібно мити волосся шампунем?

Cкільки потрібно мити волосся шампунем?

Двічі милити голову шампунем – необхідність чи маркетинговий хід? Як насправді правильно мити голову, розповідають експерти....

¤ 
Ботокс для профілактики зморшок: що про це думають медики?

Ботокс для профілактики зморшок: що про це думають медики?

Перед тим як у молодому віці почати ін’єкції ботоксу, варто врахувати всі плюси та мінуси і порадитися з лікарем. Бо є нюанси....

¤ 
Проблеми з пам’яттю:

Проблеми з пам’яттю:

втома, перевантаження чи щось серйозніше?

На забудькуватість скаржаться багато: від молодих до людей похилого віку. Спочатку це проявляється начебто в дрібницях, але часто з віком проблема посилюється, і у якусь мить ми розуміємо, що нам важко на себе покластися, так багато витікає, не утримується, розчиняється ніби в повітрі. І тут ми починаємо замислюватися: це просто накопичилася втома і потрібно з’їздити у відпустку, попити вітамінки, чи справа в чомусь суттєвішому? А раптом провали у пам’яті – ознака захворювання? Давайте проаналізуємо, чому пам’ять може нас підводити і що з цим робити....

¤ 
На потягу вдарило струмом: двоє неповнолітніх отримали термічні опіки

На потягу вдарило струмом: двоє неповнолітніх отримали термічні опіки

Інцидент стався 7 грудня близько 20:40 на залізничній станції Верба, що на Дубенщині....

¤ 
У Рівному запрацювала нова модель громадського транспорту

У Рівному запрацювала нова модель громадського транспорту

Можна сміливо говорити про те, що з 1 грудня у Рівному почала працювати нова модель громадського транспорту. Так, на вулиці міста виїхали нові автобуси, які курсують за маршрутом 47А. А загалом для зменшення заторів у місті значно зменшилася кількість маршруток малої місткості....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22487)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18437)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15469)
• Допомога під час карантину [967] (15441)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15183)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15050)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14987)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14937)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14910)
• Живи до ста! [965] (14852)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14811)
• Бюджет і ми… [965] (14789)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14665)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (14635)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14516)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14456)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14107)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14074)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному запрацювала нова модель громадського транспорту (380)
• Енергетична безпека: на Рівненщині розвиваються альтернативні джерела енергії (64)
• Різниця між пральним порошком і капсулами (64)
• Проблеми з пам’яттю: (61)
• Безпрограшна серія «Вереса» завершилася розгромною поразкою у Львові (60)
• На потягу вдарило струмом: двоє неповнолітніх отримали термічні опіки (59)
• Ботокс для профілактики зморшок: що про це думають медики? (59)
• Сушарки проти паперових рушників: що безпечніше для здоров’я? (58)
• Як позбутися неприємного запаху цибулі на руках після готування? (57)
• Чи можна нагрівати мед? (57)
• Анастасія Либак провела розминку з учнями Жобринського ліцею (56)
• Фундучна картопля (56)
• Cкільки потрібно мити волосся шампунем? (56)
• Рецепт домашніх патчів (55)
• Чи нешкідливо вмиватися мінеральною водою? (54)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"