Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №829 від 04.10.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Бізнес план фаст фуду

Бізнес план фаст фуду

Чим такий привабливий фаст-фуд? За оцінками експертів фаст-фуд є дуже привабливою областю вкладень для дрібних інвесторів. Сфера харчування при правильній організації бізнесу є однією з найбільш швидко окупаються. Найголовніше не тільки все детально продумати, але і скласти грамотний бізнес план фаст фуду.

Все починається з плану

Перше питання, яке постає перед усіма підприємцями, - скільки потрібно коштів для вдалого старту. Зрозуміло, що, перш ніж починати, потрібно все детально порахувати і вивчити, а грамотний бізнес план фаст фуду покликаний відповісти на всі питання. Можна спробувати скласти його самостійно, а можна придбати готову франшизу.

Основні етапи складання бізнес плану фаст фуду

Типовий проект бізнес плану фаст фуду можна знайти і в Інтернеті, але тільки кваліфікований фахівець зможе перетворити і доопрацювати його до конкретної моделі. Візьмемо приблизний бізнес план для організації точки швидкого харчування.

1. Визначаємо глобальну мету проекту - організація і функціонування точки швидкого харчування і отримання від неї прибутку.

2. Визначаємо конкретних обрисів і деталі майбутньої точки харчування. Тобто, встановлюємо режим роботи і місце розташування майбутньої точки фаст фуду. Бажано, щоб це було місце великого скупчення людей - зупинки і станції метро, ??близькість ринку або торгових центрів, навчальних закладів і т.д. Прикидаємо кількість посадочних місць і розробляємо асортимент - гаряча випічка, сендвічі, порційні салати, напої. Визначаємося яка потрібна техніка, обладнання і меблі TSFERA.

3. Робимо розрахунок загальних фінансових складань в даний проект. Адже затівається все це заради отримання прибутку. Так що прикинути заздалегідь, за який термін окупляться Ваші витрати, є пріоритетним. Ну, і варто порахувати планований обсяг чистого прибутку. Щоб, так би мовити, знати, до чого прагнути.

Переходимо до конкретики

Почавши зі складання бізнес плану, є можливість теоретично пережити і відчути детально всі етапи створення майбутнього проекту. Це допоможе уникнути багатьох проблем, пов'язаних з недосвідченістю або безграмотністю. Отже, з головним визначилися, так що введення до бізнес плану можемо опустити. Розрахунковий період теж приблизно порахували. А тепер думаємо, де взяти гроші.

Найпростіше реалізовувати всі затії на свої особисті заощадження. Але для цього вони повинні бути. А, якщо їх немає взагалі або недостатньо? Тоді або пробуємо взяти кредит, або шукаємо заможних компаньйонів або інвесторів, зацікавлених в проекті. Зрозуміло, що просто так ні банк, ні інвестор грошей не дасть. По-перше, Вас попросять надати бізнес план Вашого проекту, а по-друге, з Вас зажадають або частку, або відсотки. Відсотки і суму винагороди або частку в проекті потрібно обговорювати заздалегідь.

Особливості бізнесу

У кожного бізнесу є свої переваги і недоліки, які слід завжди. Це дозволить зрозуміти, чи підходить цей варіант діяльності або потрібно зупинитися на чомусь іншому.

Серед плюсів кафе-бістро можна відзначити:

- високу рентабельність;

- швидку окупність;

- постійну затребуваність серед жителів.

Недоліки також є:

- висока конкуренція;

- серйозні розміри початкових вкладень;

- людський фактор;

- великі витрати на оренду і закупівлю обладнання.

- приміщення

У приміщенні, де буде знаходитися кафе, повинна бути кухня і зал. Залежно від поставленого завдання це може бути як невеликий павільйон площею 30 кв.м., так і приміщення близько 150 кв.м. Підійде приміщення площею близько 40 кв.м., розташоване в торговому центрі.

Приміщення повинно відповідати певним умовам:

в кафе повинно бути кілька зон (склад, кухня, зал, побутове приміщення);

вхід в зону приготування їжі знаходиться окремо від головного;

є запасні виходи на випадок пожежі.

Інтер'єр повинен бути простим з розрахунком на масового відвідувача, але комфортним і затишним. Колірна гамма повинна підвищувати апетит.

Меблі підбираються прості, але красиві й сучасні. Не варто купувати дешеві пластикові меблі. На стінах у своєму розпорядженні привабливі постери і таблички меню.

Асортимент

Клієнтам пропонується смачна і недорога їжа. Серед основних страв - легкі салати, гарячі бутерброди, випічка, напої. Заклад розрахований на широку аудиторію, основні відвідувачі - середній клас.

04.10.2017


Переглядів: 1030

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21175)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17327)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14556)
• Допомога під час карантину [967] (14479)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14314)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14129)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14002)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13975)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13964)
• Живи до ста! [965] (13950)
• Бюджет і ми… [965] (13886)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13880)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13753)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13661)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13656)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13603)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13214)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13186)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (415)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (66)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (66)
• Тонкощі заварювання кави (63)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (62)
• Небезпека вологих серветок (59)
• Пиріг «Чорний ліс» (58)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (58)
• Особливості вживання видів води (56)
• Часникові стрілки корисніші за часник (55)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (54)
• А ваш шампунь безпечний? (52)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (51)
• Нецукровий діабет (47)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (39)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"