|
№846 від 01.02.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Салат з капусти з гірчичною заправкою
На 1 л банку салату:
1 кг капусти
1 велика морква
1 середня цибулина
1 ст.л. міцної гірчиці
1 ст.л. цукру під ніж
1ч.л. солі (за смаком)
100 мл олії Все просто: капусту шинкуємо, моркву натираємо, цибулю ріжемо кубиком, все змішуємо в мисці.
Гірчицю, цукор, сіль, олії доводимо до кипіння в сотейнику і кип’ятимо хвилину, відразу заливаємо овочі, перемішуємо, приминати руками не потрібно. Залишаємо на 2 години і можна їсти, або все перекладаємо в банку і ставимо в холодильник.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті http://PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 04.12.2024p. |
|