Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Млинці з пряними яблуками
На 25 млинців:
Для опари:
150 мл теплого молока,
150 г борошна (просіяти),
10гр. свіжих дріжджів
Для тіста:
2 яйця (розбілити на білки і жовтки)
150 г борошна,
50 г масла, розтопленого
1 ст.л цукру
1ст. молока (може знадобитися більше)
дрібка солі
Для пряних яблук:
2-3 кисло-солодких яблука
25 гр.масла
50гр. цукру
ванільний цукор, кориця, дрібка мускатного горіха Для опари борошно перетираємо з дріжджами, додаємо молоко, перемішуємо, накриваємо миску рушником і залишаємо в теплому місці хвилин на 40.
В готову опару додаємо жовтки, цукор, розмішуємо і додаємо борошно, вийде доволі густе тісто, тепер розводимо його молоком до потрібної консистенції. Краще розвести спочатку стаканом, додати акуратно збиті до стійких пік млинці і за потреби ще додати молока за потреби. Випікаємо млинці на сковорідці на середньому вогні.
Для пряних яблук почистити та порізати яблука, на сковорідці розтопити масло, додати цукор, яблука і прянощі, тримати на вогні хвилин 5-7. Подавати відразу.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайт PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 04.12.2024p. |
|