|
№851 від 07.03.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Пісний паштет з нута та насіння соняшника
1ст.сухого нута
0,5ст.насіння соняшника
0,3ст. нерафінованої олії
1 пучок петрушки
Сік половинки лимона
Сіль, перець, паприка та щіпка сухої м’яти (опціонально) Горох замочуємо на ніч, так він швидше звариться і від нього легко відійде тверда оболонка. Зранку варимо, пропускаємо через м’ясорубку. Насіння підсмажуємо на сухий сковорідці, мелемо в блендері. Петрушку дрібно нарізаємо. До пюре з нута додаємо олію, спеції, приправи, мелене насіння, петрушку все добре вимішуємо. Готовий паштет можна скласти в банку або скатати «ковбаску».
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 04.12.2024p. |
|