Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Карамельні еклери
На 10-15 тістечок:
Крем «Вершкова карамель»
4 гр. желатина
24 гр. води
90 гр. цукру
1 ч.л. лимонного соку
120 гр. вершків 35%, гарячих
60 гр. вершкового масла
180 гр. вершків 35%, холодних
Заварне тісто
80 гр. молока
80 гр. води
55 гр. вершкового масла
1 ст.л. цукру
1 дрібка солі
90 гр. борошна
3 яйця Для тіста: молоко з водою підігрівають, додають масло, доводять суміш до кипіння, всипають борошно і заварюють до появи плівки на дні каструлі. Дають тісту трохи охолонути і по одному вмішують яйця. Готове тісто плавно, тяжко стікає з лопатки. Викладаємо тісто на деко і випікаємо при 180С 20-25 хвилин. Даємо повністю охолонути.
Для карамельного крему замочуємо желатин у воді. В каструльці нагріваємо цукор з лимонним соком до янтарного кольору, додаємо вершки (ГАРЯЧІ!), перемішуємо до однорідності, додаємо по шматочку вершкове масло, знімаємо з вогню, перемішуємо. Як крем стане приємно-гарячим, додаємо желатин, розмішуємо, охолоджуємо до кімнатної температури. Збиваємо холодні вершки до стійких пік і підмішуємо до крему.
Тепер можна начиняти еклери. Зверху прикрашаємо залишками крему або улюбленою глазур’ю.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 04.12.2024p. |
|