Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Травень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Рецепти глазурі, яка прикрасить вашу паску

Рецепти глазурі, яка прикрасить вашу паску

Звичайно ж, кожній господині хочеться зробити Великодній стіл красивим. А без смачної паски в глазурі це навряд чи можливо, тому рецепти її приготування вам обов’язково знадобляться. Тож, щоби ваша паска була святковою, оригінальною та смачною, ми пропонуємо вам кращі рецепти для приготування глазурі.

Традиційна глазур

Інгредієнти:

100 г цукрової пудри,

2 білки,

1 чайна ложка лимонного соку,

30 г кулінарної посипки.

Приготування:

Відділіть білки від жовтків. За допомогою міксера збийте білки з лимонним соком. До суміші додайте цукрову пудру та продовжуйте збивати до утворення густої щільної піни. Верхівку паски змажте глазур’ю. Зачекайте, поки глазур трішки підсохне. Прикрасьте паску кулінарною посипкою.

Шоколадна глазур з горіхами

Інгредієнти:

150 г цукрової пудри,

7 столових ложок молока,

100 г білого або чорного шоколаду,

50 г вершкового масла,

1 ч ложка крохмалю,

4 ст ложки какао-порошку,

50 г грецьких горіхів.

Приготування:

До цукрової пудри додайте молоко, змішайте і підігрійте на невеликому вогні, доводячи до кипіння. Потерти туди шоколад і масло до повного розчинення. Потім всипати крохмаль і какао-порошок, ретельно вимішати до однорідної маси. Трохи схолодити і обмастити верхівку паски. І лише потім посипати паску подрібненими горіхами.

Глазур «Хрустке безе»

Інгредієнти:

2 білки,

200 г цукрової пудри,

2 ч. ложки лимонного соку.

Приготування:

Потрібно збити 100 г цукрової пудри з білками до густої піни. На застелене папером для випічки деко, за допомогою кулінарного мішечка викласти білкову суміш. Безе випікати півтори години у духовці при температури 100 °C. Решту пудри змішати з лимонним соком, змастити цією глазур’ю поверхню паски і, поки не застигла, зверху викласти хрусткі безе.

Лимонна глазур

Інредієнти:

білок 1 яйця,

400 г цукрової пудри,

одна столова ложка лимонного соку.

Приготування:

Білок збити міксером на невеликій швидкості, поступово збільшуючи її. Коли збитий білок не буде виливатися з миски, поступово додавати по чайній ложці цукрову пудру, інтенсивно збиваючи суміш до густої консистенції. Потім додати лимонний сік і знову збивати з півхвилини. Готову глазур нанести на поверхню пасок. Щоб глазур застигла, паски можна поставити в духовку, розігріту до температури 100-120 °С.

Масляна глазур

• 125 г (1/2 чашки) розм’якше­ного несоленого вершкового масла

• 225 г (2 чашки) просіяної цукрової пудри

• 10 мл (2 ч. л.) молока

• 5 мл (1 ч. л.) ванільної есенції

Покладіть масло в миску і збийте його міксером в пухку масу. Підмісіть до масла цукрову пудру, молоко і ванільну есенцію. Збивайте масу, поки вона не стане однорідною. Рівним шаром нанесіть глазур на паску металевим ножем-лопаткою (шпателем).

Фруктова глазур

• 1 яєчний білок,

• 1, 2 ст. цукрової пудри,

• 5 ст. л. натурального ягідного сиропу.

З білків і цукрової пудри приготувати міцну піну. Додати сироп і перемішати.

Вершково-ірисова глазур

• 250 г твердих ірисок,

• 60 г вершкового масла,

• 1/3 ст. вершків,

• 3 ст. л. цукрової пудри.

У розтоплену суміш з масла та вершків додати іриски і цукрову пудру. Варити на повільному вогні до отримання однорідної суміші.

Глазур для паски з білого шоколаду

• 1 плитка білого шоколаду

• 0, 5 банки згущеного молока,

• харчові барвники - за бажанням

Приготування:

Шоколад розтопити на водяній бані, додати згущене молоко, барвники.

Штучні барвники можна замінити натуральними: куркумою, ягідним соком.

Глазур-маршмелоу

1 ч. л. желатину залити 2 ст. л. холодної води, залишити на 5 хвилин

1 скл. (200 мл) цукру залити 4 ст. л. води і поставити на маленький вогонь, помішуючи, поки цукор не розчиниться.

В гарячий сироп викласти желатин, перемішати та одразу збивати міксером на найбільшій швидкості приблизно 3 хвилини. Вийде гарненька біла глазур!

Найголовніше! Вона дуже швидко застигає, тому краще все робити дуже швидко, поки не застигло.

05.04.2018


Переглядів: 1973

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p.
¤ 
Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Мер Києва Віталій Кличко провів зустріч з представниками дипломатичних місій 38 країн світу

Йшлося про подальшу допомогу Україні та участь іноземних інвесторів у реалізації великих проєктів. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі...

¤ 
Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Столична громада передала чергову велику партію дронів 27 бригаді НГУ. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко

«Від громади столиці бійцям на фронт вирушила чергова партія вкрай необхідної допомоги. 27-й окремій Печерській бригаді Нацгвардії України передав 1100 мультироторних систем. Це FPV-дрони різних типів — і нічні, і 8 та 10 дюймів», - повідомив Віталій Кличко...

¤ 
Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво вже давно стало не просто десертом – це справжня культура.

У 2025 році виробники вражають не лише креативом, а й увагою до локальних смаків, екотрендів та мультисенсорного досвіду....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23107)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19039)
• Допомога під час карантину [967] (16162)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15969)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15666)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15578)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15511)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15458)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15444)
• Живи до ста! [965] (15379)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15313)
• Бюджет і ми… [965] (15267)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15167)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15160)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14992)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14932)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14767)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14636)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів (807)
• Кличко бере участь у Конгресі Європейської народної партії: «Голос України має звучати нині на всіх міжнародних платформах» (743)
• Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки (637)
• Кличко відвідав 7 бригад на Донбасі та Харківщині та передав допомогу від громади Києва (561)
• Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ (320)
• Віталій Кличко передав від громади Києва 72 бригаді 900 дронів, модифікованих під потреби підрозділу (284)
• Чи буде вода в кранах у рівнян? (192)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"