№856 від 12.04.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Кілька в томаті1 кг мороженої кільки 4 середні цибулини 4 середні морквини 300 мл томатного соусу 1ст. води лавровий лист, чорний перець, сіль за смаком Рибу можна обсмажити, але краще запекти в духовці. Розморозили, помили, почистили, виклали на пергамент, запекли в духовці при 180С 30-40 хвилин. Цибулю порізали, підсмажили, моркву натерти, додати до цибулі, теж підсмажили (все буквально по 2-3 хвилини), додали соус, воду, лавровий лист, виправили на сіль-перець і тушкуємо 15-20 хвилин під кришкою на маленькому вогні. Все пробиваємо блендером, вертаємо в сковорідку, додаємо рибу, злегка перемішуємо і прогріваємо на маленькому вогні 5 хвилин. Більше корисної інформації та цікавих рецептів можна знайти на сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |