|
№859 від 03.05.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Лаваш
На 18 шт діаметром 20 см:
10 гр. свіжих дріжджів
1ст. теплої води
1ст.л. олії
1ч.л. солі
1ч.л. цукру
2,5-3 ст. борошна Розводимо дріжджі у воді, додаємо сіль, цукор, олію, борошно (спочатку 2,5 стакана) і замішуємо тісто. Довго не місимо, тільки щоб все зібралося в кулю. Даємо відпочити хвилин 20 і вимішуємо до однорідного стану. Даємо відпочити тісту 1 годину.
Ділимо тісто на порційні шматочки, підкачуємо їх в кульки і залишаємо на 5 хвилин. Розкачуємо дуже тоненько.
Розігріваємо сковорідку без олії і смажимо кожен лавашик буквально по хвилині-півтори з кожної сторони. Готові лаваші в рушничку складаємо в стопочку. Зберігати треба в пакеті при кімнатній температурі, не більше двох діб, потім починають тверднути краї. 03.05.2018 | Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA |
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 04.12.2024p. |
|