|
№870 від 20.07.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Запіканка з кабачків
2 шт. (500гр.) цукині або кабачків
2 яйця
150гр. бринзи, фети або моцарели
1 маленька цибулинка
1 маленькій пучок зелені (кріп, петрушка)
0,5 ч.л. сушеної м’яти
50мл молока
4 ст.л борошна
Сіль, перець за смаком Кабачок натираємо на крупній тертці, відтискаємо від рідини, додаємо розкришений сир, порізану кубиками цибулю, подрібнену зелень, яйця, суху м»яту. Розмішали додали молоко та борошно. Посолили, поперчили. Маса не має бути рідкою, і не має бути дуже густою. Викладаємо у форму і запікаємо при 180С 25-30 хвилин до темно-золотистої шкоринки.
Для соусу до йогурту додаємо трошки часнику і сушеної м’яти, розмішуємо.
Подавати можна як гарячою, так і холодною 20.07.2018 | Більше корисної інформації та цікавих рецепті в шукайте на сайті PIKA.RV.UA |
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|