№873 від 09.08.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Персиковий релішРецепт для прихильників індійської, азійської кухні або просто експериментів. Пряний солодкий соус із шматочками фруктів та цибулі. Він прекрасно пасує і до м’яса, і до риби, і до сиру, а можна просто на підсушений шматочок батону покласти. На 500мл: 5-6 персиків 1 середня цибулина 1 ч.л. насіння кориандру 1 ч.л. кумину ½ ч.л. насіння фенхелю 3 ст.л. цукру під ніж 4 ст.л. оцту Персики та цибулю нарізаємо кубиками. Приправи розтираємо в ступці до стану порошку. В каструлю кладемо приправи, цукор, оцет, додаємо 150 мл звичайної води, викладаємо персики, цибулю. Доводимо до кипіння і на середньому вогні випарюємо до бажаної густини, приблизно хвилин 20-25. Готовий реліш викладаємо в банку і зберігаємо в холодильнику до 2 тижнів. Більше корисної інформації та цікавих рецепті в шукайте на сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |