|
№878 від 13.09.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Torino Grissini
На 4-6 порцій:
300гр.борошна
180мл теплої води
4гр. свіжих дріжджів
30мл олії (краще оливкової)+ на змазування тіста
4гр. солі
манка для обсипки Борошно просіюємо, розтираємо із дріжджами. Сіль розчиняємо у воді, додаємо олію і вливаємо все до борошна, замішуємо тісто. Воно буде липкуватим, але не додавайте більше борошна, залиште у спокої на 1 годину. Оскільки і дріжджів мало і часу, тісто майже не зміниться.
2-3 ст. ложки олії влити у тарілку, манку щедро насипали на стіл. Тісто ділимо на 4 частини, кожну з двох сторін обмакнули в олію, руками розтягнули і поклали на манку, з двох сторін добре присипаємо. Тепер ріжемо на смужки, кожну смужку витягуємо на розмір дека, можна закрутити джгутом. Викладаємо на деко і при 200С випікаємо 15-20 хвилин до золотистого кольору.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 04.12.2024p. |
|