![]() |
№882 від 12.10.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() «Мавпячий хліб»250 мл теплої води 1,5 ч.л. сухих дріжджів 1,5 ч.л.цукру 350 гр. борошна 1 ч.л. солі 100 гр. вершкового масла 3-4 зубчики часнику 100 гр. тертого твердого сиру У воді розчинити дріжджі і цукор, додати борошно і сіль, замісити тісто. Масло розтопити, часник пропустити через прес і змішати з маслом. З тіста робимо кульки завбільшки як волоській горіх, які занурюємо в розтоплене масло з часником і викладаємо у форму для кексів, шарами. Кожен шар пересипати тертим твердим сиром. Залишити в теплому місті, щоб підійшло. Духовку розігріваємо до 180 С, ставимо хліб на 20-25 хв. Через 15 хв. Закрити верх фольгою, щоби не пригорів сир. Випікаємо до рум’яної шкоринки.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |