Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №888 від 22.11.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс політики

Юля Тимошенко: «Україною керує мафія з олігархів у власних інтересах»

Юля Тимошенко: «Україною керує мафія з олігархів у власних інтересах»

Візит на Рівненщину лідера ВО «Батьківщина» Юлі Тимошенко став важливою подією для нашої області. Рівненщина є регіоном, в якому «Батьківщина» має стабільно великий електорат, і це демонструють результати виборів, як загальноукраїнських так і місцевих. Це факт, який буде мати значення під час нинішнього політичного циклу (окрім президентських виборів, у 2019 році нас очікують парламентські, а у 2020 році - місцеві вибори ). Таким чином варто уважно прислухатися до аргументів Юлі Тимошенко. Отже, що сказала лідер ВО «Батьківщина» на прес конференції в Рівному, яка відбулась 14 листопада.

Про тепло

- Те, що сьогодні відбувається в Україні - це терор холоду проти українців. Далеко не тільки в одному місті Сміла українці не мають тепла. По всій Україні люди мерзнуть. На сьогоднішній день 22 теплопостачаючі компанії не мають лімітів на газ. Це шокуюча ситуація, за яку несе повну відповідальність нинішня влада. Ми звернулися до Петра Порошенка з вимогою негайно, протягом найближчих кількох днів подати газ в усі без винятку теплопостачаючі компанії, бо це питання виживання людей.

Про газ

- Президент і його піарщики дуже багато говорять, що не може бути низьких цін на газ. Почнемо з «ринкових цін» на блакитне паливо. Україна – єдина країна в світі, де ринкову ціну на газ встановлює Кабінет Міністрів, і де ринку газу не існує взагалі, тому що є одна монополія, яка його продає. Це якийсь соцреалізм навпаки. Це при тому, що ми добуваємо 21 мільярд кубічних метрів власного газу. Для потреб населення необхідно 19 мільярдів. Собівартість видобутку тисячі кубів українського газу 12 доларів. З усіма податками, рентабельністю роботи, добуваючі підприємств в 30% споживачі повинні були б платити за газ 90 доларів за тисячу кубів. Сьогодні платимо по 300 доларів. Чому так відбувається? Газові родовища ще за часів Януковича були передані в «приватні руки». За нинішньої влади корупція в газовій сфері сягнула небачених розмірів, і нинішня влада розуміє, що їм залишилось правити якихось півроку, прагне максимально нажитись на простих громадянах, витягнути з них останні копійки. Я переконана - український газ є власністю усього народу і його не можна продавати за грабіжницькими цінами і тому, після моєї перемоги на виборах, ми повернемо соціальну ціну на український газ. До речі, саме така вона була 23 роки. Згадайте скільки платили люди за тепло і газ у кризовому 2009 році і порівняйте з нинішніми захмарними сумами. Коли нам закидають газовий контракт 2009 року, то чомусь забувають, що газ для української промисловості по цьому контракту в 2009 році коштував 132 долари, а сьогодні 300.

Про кредити та борги

- Нам говорять - потрібно піднімати тарифи на комуналку і ціни на газ, бо уряд Тимошенко набрав кредитів і сьогодні їх треба віддавати. Це брехня. В сьогоднішній структурі державного боргу немає жодного долару із запозичень, які бралися за мого прем’єрства. Але є цікавий факт. Коли я йшла з посади керівника уряду, співвідношення боргу до розміру валового внутрішнього продукту становило 34%. Сьогодні цей показник вже 82% і обслуговування такого величезного боргу є важким тягарем для бюджету країни. Тому після перемоги на виборах ми повинні оптимізувати державний борг.

Про бідність та корупцію

- Сьогодні держава Україна входить в клуб десяти найбідніших країн світу. В той же час за рівнем корупції ми є лідером серед країн Європи та Африки. Тобто нинішня влада своїми корупційними діями довела країну до зубожіння. Кожен рік мільйони українців їдуть на заробітки за кордон і більшість з них не збирається повертатись. Ситуацію потрібно змінювати докорінно.

Про зовнішню політику та оборону

- Наша чітка позиція – Україна повинна бути в ЄС та НАТО. Це принципово. Однак, потрібно бути сильним гравцем на світовій арені. Тобто – сильна дипломатія може бути лише при наявності дійсно сильної армії. Що це означає? Коли нинішній президент говорить про сильну армію, він лукавить. Нашу армію усі роки війни, в першу чергу, піднімали прості українські патріоти, волонтери. Потрібно нарешті припинити корупцію в збройних силах, коли під виглядом новітніх зразків зброї за світовими цінами підприємства, які контролює нинішня влада, постачають неякісну продукцію для нашої армії. Наша команда розробила нові умови для контрактників, які дадуть мотивацію служити і захищати Україну. Що стосується Мінських перемовин, то вони вже давно зайшли в глухий кут і потрібно міняти сам формат переговорів. Я би назвала новий формат «Будапешт плюс ». Саме його я і буду втілювати після перемоги нашої команди на президентських виборах.

Про політичну систему

- Фактично всі роки нашої незалежності президентів приводила до влади велика мафія. Прізвища президентів були різні, але кланово – мафіозні групи, які за ними стояли, були ті ж самі. Саме такий сценарій вони готують для України і на виборах у 2019 році. Для того, щоб нарешті поставити крапку в цій системі, потрібно повністю змінити правила гри в українській політиці. Для цього потрібно нова конституція, яка закріпить за народом право на владу в державі. Я, після перемоги на виборах, запропоную таку конституцію народу України. Саме народу, бо парламент ніколи не підтримає конституцію, яка ставить крапку на пануванні олігархічних кланів. Тому своє слово повинен сказати народ на референдумі, щодо нового основного закону держави.

Про вибори

- Вони будуть дуже і дуже складні. Вже сьогодні зрозуміло – нинішня наскрізь корумпована влада буде боротися до останнього, тому що вони бояться відповідальності за розграбування країни. Наша команда це розуміє, і тому завдання захисту результатів виборів - є першочерговим для нашої політичної сили. На кожній з тридцяти тисяч виборчих дільниць будуть наші спостерігачі. Але це далеко не все. Щоб захистити результати виборів від фальсифікацій ми будемо вимагати від кожної дільничої комісії результати виборів з «мокрими печатками», аби не допустити маніпуляцій в окружних виборчих комісіях. Це буде вперше в історії незалежної України. Я розумію, що це буде не просто, але наша партія працює вже майже двадцять років і сьогодні налічує шістсот тисяч членів. Це великий актив патріотів і ми зможемо отримати з кожної з тридцяти тисяч дільниць копії протоколів. Не можна дати можливість владі шансу сфальсифікувати результати виборів.

Про опонентів

- Мої опоненти – це українська мафія. Стільки бруду, скільки виливається на мене з пропрезидентських телеканалів, не виливалося ніколи. В поїздках по містах та селах мене супроводжує «ескорт» тітушек, які роблять усе можливе і неможливе, щоб зірвати мої зустрічі з простими українцями. Мафіозні клани чудово розуміють, що вони втратять, якщо не вдасться на президентських виборах протягнути свого кандидата. При цьому цей «свій» для мафії кандидат не обов’язково буде Петро Порошенко із його нинішнім рейтингом, але він обов’язково буде, бо мафії потрібен свій президент, який продовжить політику грабунку країни та її народу.

Про програму «Новий курс»

- Сьогодні в нашій країні хаос, безладдя та розруха. Більше так жити не можна. Для того, щоб перейти на рейки розвитку і нарешті збудувати багату та сильну державу, де живуть та працюють заможні громадяни, потрібен план. Сотні українських інтелектуалів влились в нашу команду, для того щоб розробити програму «Новий курс». Це серйозний документ, за яким буде жити і, саме головне, розвиватися Україна. Ми прописали і положення про Нову конституцію, Новий економічний курс, Нову стратегію безпеки та створення Нової екосистеми життя людей. Хочу сказати, що наявність такої детальної програми розвитку України, дозволить Україні зробити швидкий стрибок в своєму розвитку. Хочу запевнити - нічого неможливого і захмарного в нашій програмі «Новий курс» немає. Все, що написано, ми разом зробимо.

Більш детально про Новий економічний курс Юлія Тимошенко розповіла на Форумі підприємців Рівненщини, який зібрав майже 800 місцевих підприємців, науковців та аграріїв. Понад годину лідер «Батьківщини» зі слайдами, таблицями говорила й показувала усі нюанси Нового курсу. Адже його впровадження дасть можливість здійснити своєрідний «стрибок тигра» для української економіки. Ще годину до присутніх зі своїм баченням економічного розвитку зверталися місцеві інтелектуали. Тимошенко уважно слухала, занотовувала й пообіцяла всі їх напрацювання виставити на розгляд експертного середовища аби теж включити до Нового курсу. Після виступів перейшли до запитань з залу. Люди ставили конкретні запитання й отримували на них вичерпні відповіді. Схоже, що учасники форуму змогли почути все те, що їх найбільше цікавило.

Увечері Юлія Тимошенко ще зустрілася на майдані Незалежності з рівнянами та мешканцями Рівненщини, які спеціально прийшли підтримали політика. Попри сильний дощ люди стояли й слухали правду про ситуацію в країні, про шляхи виходу з кризи.

22.11.2018Валентина Доборовольська


Переглядів: 1693

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21069)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14381)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13880)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13852)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13117)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13099)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (820)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (68)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"