№891 від 13.12.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Ciabatta bigiaНа 1 велику булку приблизно 800грам: Біга: 85гр. пшеничного борошна 85гр. житнього борошна 140гр. води 3гр. свіжих дріжджів Замішуємо і залишаємо на 1,5 години при кімнатній температурі, а потім ставимо в холодильник на 18-20 годин. Тісто: Вся біга 335гр. пшеничного борошна 208гр. води 70гр. молока 11гр. цукру 25гр. свіжих дріжджів 14гр. солі Все змішуємо, вимішуємо тісто середньої консистенції, залишаємо на 2 години при кімнатній, за цей раз тісто складаємо конвертом двічі. Це допоможе тісту стати щільнішим. Готове тісто викладаємо на підсипаний борошном стіл, формуємо батон і залишаємо в теплому місці на годину. Випікаємо при 225С 15 хвилин з парою, 50- без пари.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |