№893 від 27.12.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шоколадний штолленНа 2 штоллена вагою приблизно 500гр. 200гр. борошна 50гр. мигдалю (можна фундук) 2ст.л. какао 150гр. шоколаду від 58% 100гр. цукру 150гр. сиру (бажаного від 9%) 75гр. вершкового масла кімнатної температури 1ч.л. розпушувача 2 яйця 300гр. суміші сухофруктів і цукатів 100мл рому або коньяку дрібка солі Для оформлення: 75гр. масла розтопленого 100гр. пудри Всі сухофрукти і цукати добре промиваємо, за потреби ріжемо дрібним кубиком і заливаємо ромом на кілька годин, краще на ніч, а в ідеалі на кілька місяців. Одну половину шоколаду розтоплюємо, другу – подрібнюємо, сир протираємо через сито і змішуємо, додаємо сухофрукти і подрібнений шоколад. Масло збиваємо з цукром, додаємо яйця. Просіюємо борошно з какао і розпушувачем, додаємо сіль, змішуємо. Додаємо сирно-шоколадну масу і обережно вимішуємо руками. Формуємо овал, складаємо його на більшу сторону меншою, це наш штоллен. Випікаємо при 180С 45-50 хвилин. Готові гарячі штоллени щедро змазуємо розтопленим маслом і дужу-дуже щедро присипаємо цукровою пудрою. Даємо повністю охолонути і загортаємо у фольгу чи пергамент, даємо визріти 2-4 тижні, тоді штоллени найкраще розкриють свій смак.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |