Яйця розділяємо на білки та жовтки. Білки збиваємо зі 100гр.цукру до стійких пік. Жовтки розтерти з олією та лимонним соком до кремоподібного стану. До жовтків додаємо білки в три захода, обережно перемішуємо. Борошно просіяти разом з розпушувачем, додати 50гр. цукру, з’єднуємо з яєчною сумішшю, робимо все акуратно, щоб тісто залишилося повітряним. Викладаємо в форму і випікаємо при 175С 30-40 хвилин. Охолоджуємо в формі, тільки тоді виймаємо.
Для крему все просто: половину цукру і половину молока довести до кипіння. Другу половину цукру, ванільний цукор, крохмал і яйця розмішати, додати молоко, яке залишилося, вилити в кипляче молоко, розмішати, щоб не було грудочок, довести до кипіння, кип’ятимо хвилину-другу, знімаємо, трохи охолоджуємо, додаємо масло, розмішуємо, закриваємо плівкою в контакт і повністю охолоджуємо.
Корж розрізаємо на три частини, кожну щедру промазуємо кремом, можна зверху залити глазур’ю, а можна все промазати кремом, все ваш смак та вибір.
Торт не потребує довгої витримки, його можна подавати вже за годину.