№899 від 07.02.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Оселедець по-кашубськи2 жирних, малосольних оселедця 2 середні цибулини 1 банка томатів у власному соці (400мл), можна взяти пасату 4-6 штук чорносливу (краще копчений) 50гр. родзинок 1ст.л. гірчиці (краще гострої) 3-4 ягоди ялівцю 1 лавровий листочок 1ст.л.цукру 3ст.л.оцту сіль, перець за смаком Цибулю порізати кубиками, підсмажити до прозорості. Чорнослив і родзинки промити гарячою водою, чорнослив порізати, додати до цибулі. Додати томати разом з соком, відразу додаємо всі приправи, спеції, тримаємо на середньому вогні, поки все не стане кремової консистенції, приблизно хвилин 10. Пробуємо і виправляємо на свій смак. Даємо охолонути. Оселедць філеруємо, ріжемо шматочками. Викладаємо оселедець і заправку в банку шарами. Залишаємо в холодильнику на 2 доби для маринування.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |