|
№899 від 07.02.2019p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Оселедець по-кашубськи
2 жирних, малосольних оселедця
2 середні цибулини
1 банка томатів у власному соці (400мл), можна взяти пасату
4-6 штук чорносливу (краще копчений)
50гр. родзинок
1ст.л. гірчиці (краще гострої)
3-4 ягоди ялівцю
1 лавровий листочок
1ст.л.цукру
3ст.л.оцту
сіль, перець за смаком Цибулю порізати кубиками, підсмажити до прозорості. Чорнослив і родзинки промити гарячою водою, чорнослив порізати, додати до цибулі. Додати томати разом з соком, відразу додаємо всі приправи, спеції, тримаємо на середньому вогні, поки все не стане кремової консистенції, приблизно хвилин 10. Пробуємо і виправляємо на свій смак. Даємо охолонути.
Оселедць філеруємо, ріжемо шматочками. Викладаємо оселедець і заправку в банку шарами. Залишаємо в холодильнику на 2 доби для маринування.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|