Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №902 від 28.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Липень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Як не зіпсувати яловичий язик

Далеко не кожна господиня візьметься за приготування яловичого язика. А все тому, що процес його варіння на перший погляд може видатися дуже складним. Насправді ж приготувати яловичий зовсім нескладно, якщо знати кілька основних правил.

Надзвичайно корисний, смачний, дієтичний і легкий продукт, яловичий язик рекомендується споживати вагітним і жінкам, що годують груддю, хворим на анемію, у післяопераційний період, а також малюкам.

Перед приготуванням язик треба замочити у воді мінімум на годину. Після вимочування ножем зішкрябати з язика слиз, жир, бруд, кров, добре промити холодною водою.

В каструлі закип’ятити воду і покласти туди язик. Дочекатися, доки закипить, зняти піну, варити 15 хв і злити воду. Язик дістати і знову покласти в чисту киплячу воду, де він варитиметься вже до готовності.

Час варіння язика залежить від ваги, розміру, віку корови. Як правило, не менше 2 і не більше 4 годин. Перевірити готовність можна так: після 2-х годин варіння проткнути язик виделкою – якщо виділиться прозорий сік – він готовий, якщо мутнуватий – поварити треба ще, поки сік не стане прозорим.

Щоб язик не був жорстким, солити його варто в кінці приготування. Разом із сіллю у воду можна додати лавровий лист, перець-горошок, очищену морквинку.

Готовий язик дістати з бульйону і покласти в холодну воду на 2-3 хвилини. Ось тут надзвичайно важливий нюанс: саме занурення в холодну воду дозволить легше зняти шкірку з язика.

Відварений яловичий язик використовують у різноманітних стравах. З нього роблять закуски, салати, заливне, гарячі страви, подають з соусом та гарніром або просто як м’ясну нарізку.

28.02.2019


Переглядів: 1938

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1178 від 17.07.2024p.
¤ 
Смертельна автотроща на Рівненщині: загинули 14 осіб

Смертельна автотроща на Рівненщині: загинули 14 осіб

Автопригода сталася 6 липня о 15:40 поблизу села Верхів на трасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» у Рівненському районі....

¤ 
У Рівному завершили термомодернізацію ЗДО №35

У Рівному завершили термомодернізацію ЗДО №35

У громаді продовжується робота з осучаснення закладів дошкільної освіти. Зокрема, один з найважливіших аспектів – зробити їх максимально енергоефективними....

¤ 
Рівне нарешті отримає дієву стратегію розвитку

Рівне нарешті отримає дієву стратегію розвитку

До розробки стратегічних документів для Рівненської міської територіальної громади долучені кращі міжнародні експерти і нарешті місто отримає не просто номінальний документ, а дієву стратегію подальшого розвитку....

¤ 
«Громада Києва передала тисячу дронів бійцям 3 штурмової бригади», – Кличко

«Громада Києва передала тисячу дронів бійцям 3 штурмової бригади», – Кличко

Мер Києва Віталій Кличко передав 3 окремій штурмовій бригаді 1000 дронів, в рамках допомоги ЗСУ. Дрони вже вирушили на передову. Про це Віталій Кличко повідомив у Facebook....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21750)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17822)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14963)
• Допомога під час карантину [967] (14873)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14696)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14525)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14431)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14386)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14379)
• Живи до ста! [965] (14344)
• Бюджет і ми… [965] (14287)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14270)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14159)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (14072)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14048)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13982)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13594)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13590)

ТОП-15 свіжого номера:

• «Громада Києва передала тисячу дронів бійцям 3 штурмової бригади», – Кличко (435)
• У Рівному завершили термомодернізацію ЗДО №35 (83)
• Реформа профільної середньої освіти: на що очікувати учням Рівненщини? (63)
• М’ясний пиріг (63)
• Парфуми та головний біль: (63)
• Рівне нарешті отримає дієву стратегію розвитку (61)
• Чахлі огірки підуть у ріст і не хворітимуть: підгодуйте їх цим засобом із кухні (61)
• Смертельна автотроща на Рівненщині: загинули 14 осіб (61)
• Яку траву посадити на дачі, щоб відігнати зграї мух? (61)
• Ванілін проти комарів (59)
• Якщо засіб для миття посуду не змити повністю – реакція організму (59)
• Ягоди, які відсувають старість (58)
• Як знизити температуру у квартирі без кондиціонера? (58)
• Липневе підживлення для малини (57)
• Лайфхаки з картопляною шкіркою (57)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"