Перетираємо холодне масло,сіль і борошно на крихти. Мені це зручно робити в чаші блендера.
Додаємо сметану і яйце, замішуємо тісто, воно буде трохи липке, робимо пласку заготовку. Загортаємо заготовку в плівку і кладемо в холодильник на 2 години.
Холодне тісто розкачуємо в пласт 5-7мм, складаємо його досередини з двох сторін, кладемо в холодильник на 30 хвилин. Дістаємо з холодильника і знову розкачуємо і складаємо, я так роблю 4 рази, щоразу тісто легше піддається і стає ніжнішим. Готове тісто кладемо в холодильник на дві години. В холодильнику воно може зберігатися до двох діб, а можна заморозити на місяць.
Готове тісто розкатуємо тоненько, ріжемо смужками і обгортаємо металеві конуси, випікаємо при 180С 15-20 хвилин до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути, знімаємо з конусів.
Для крему холодні вершки збиваємо з пудрою до стійких пік. Можна зробити білковий крем, або масляний зі згущеним молоком. Начиняємо наші трубочки кремом, присипаємо цукровою пудрою.